Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

20χρονος παράγγειλε ένα Audi R8 Spyder που δεν… αγόρασε

Ελλάδα 9:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

20χρονος παράγγειλε ένα Audi R8 Spyder που δεν… αγόρασε

ΝΕΑ

20χρονος παράγγειλε ένα Audi R8 Spyder που δεν… αγόρασε

ΝΕΑ

Μια ιστορία που μπορεί να συμβεί στον καθένα και να δημιουργήσει σημαντικό πρόβλημα τόσο στην αντιπροσωπεία όσο και στον πωλητή.

Advertisement
Advertisement

Ένας νέος αποβιβάστηκε από μία Mercedes C63 έξω από την αντιπροσωπεία της Audi στον Καναδά αποφασισμένος να αγοράσει το supercar της γερμανικής μάρκας. Χωρίς να δοκιμάσει το ολοκαίνουργιο Audi R8, καθώς ο πατέρας του ήδη κυκλοφορεί με το αντίστοιχο μοντέλο, προχώρησε στην ειδική παραγγελία του αυτοκινήτου.

Μιλώντας για ειδική παραγγελία, ο… πιτσιρικάς πρόσθεσε σημαντικά (και ακριβά) προαιρετικά έξτρα στο ολοκαίνουργιο R8 V10 Spyder, φτάνοντας την τιμή των 200.000 δολαρίων. Ο πωλητής έκανε όλες τις νόμιμες και συνηθισμένες διαδικασίες, κρατώντας από τον 20χρονο ένα ποσό ως προκαταβολή. Όταν όμως μετά από αρκετό χρονικό διάστημα, ο πωλητής κάλεσε τον αγοραστή για να τον ενημερώσει ότι το αυτοκίνητο που παράγγειλε βρίσκεται ήδη στη γραμμή παραγωγής και είναι υπό κατασκευή, τότε είχε να αντιμετωπίσει τον πατέρα του. Ο τελευταίος δεν συμφώνησε σε αυτή την αγορά, μιας και όταν κατέθεσε την παραγγελία ο γιός του βρισκόταν στο εξωτερικό.

Advertisement
Advertisement

Το αποτέλεσμα ήταν να μην δεχτεί την παραγγελία του γιου του και απείλησε με μήνυση κατά του πωλητή και του γενικού διευθυντή του καταστήματος εάν δεν του επιστρέψουν την προκαταβολή που κατέθεσε ο γιος του. Φυσικά, για αποφυγή τέτοιων προβλημάτων, η Audi Canada, επέστρεψε τα χρήματα, αλλά το αυτοκίνητο κατέφθασε στην αντιπροσωπεία… χωρίς να το περιμένει κανείς. Το αυτοκίνητο εξοφλήθηκε από την αντιπροσωπεία, ωστόσο αποτέλεσε ένα γερό έξοδο, με κίνδυνο ακόμα και τη θέση εργασίας του πωλητή. Ευτυχώς, μετά από αρκετούς μήνες βρέθηκε ένας νέος αγοραστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Audi Q5 40 TDI Hybrid Quattro S Tronic
Τι υπάρχει στο DNA της Audi; (video)
Audi A3 Sportback 40 TFSI e: Σας βάζει στην… πρίζα!