Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι υπάρχει στο DNA της Audi; (video)

Ελλάδα 8:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι υπάρχει στο DNA της Audi; (video)

ΝΕΑ

Τι υπάρχει στο DNA της Audi; (video)

ΝΕΑ

Το DNA της Audi στα οδηγικά χαρακτηριστικά αποτελείται από την τέλεια αλληλεπίδραση της ανάρτησης, του συστήματος διεύθυνσης, του συστήματος κίνησης και του συστήματος πέδησης και ελέγχου.

Advertisement
Advertisement

To φετινό Audi Winter Experience Drive στη βόρεια Σουηδία πάνε τα τελευταία μοντέλα της γερμανικής φίρμας όπως είναι τα e-tron S Sportback και RS e-tron GT.

Να θυμίσουμε το Audi e-tron Sportback 55 quattro επιτρέπει στον οδηγό να απολαμβάνει επιδόσεις, αποδοτικότητα και υπέρτατη ηρεμία. Κάθε άξονας είναι εφοδιασμένος με έναν ασύγχρονο ηλεκτροκινητήρα που τροφοδοτείται με τριφασικό ρεύμα από τα ηλεκτρονικά ισχύος. Με ισχύ από 360 άλογα και 561 Nm ροπής, το Audi e-tron Sportback 55 quattro επιταχύνει 0 – 100 χλμ./ώρα σε 6,6 δευτερόλεπτα και η μέγιστη ταχύτητά του περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 200 χλμ./ώρα. Με μετατόπιση του επιλογέα από τη θέση D στη θέση S και με πλήρη πίεση του πεντάλ γκαζιού, ο οδηγός μπορεί να ενεργοποιήσει τη λειτουργία boost.

Από την άλλη, το Audi RS e-tron GT, αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, αποδίδει 598 ίππους και 830 Nm ροπή. Με τη λειτουργία boost η δύναμη ανεβαίνει… λίγο παραπάνω αγγίζοντας για 2,5 δευτερόλεπτα τους 646 ίππους.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Audi RS e-tron GT: Αεροδυναμική υπεροχή (video)
H Audi εξελίσσει το καινούργιο Q5
Δύο Audi R8 και ένα Nissan GT-R που έγιναν… κομμάτια! (videos)