Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

150.000 εργαζόμενοι της Seat γιόρτασαν την «Ημέρα της Γης 2021»

Ελλάδα 7:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

150.000 εργαζόμενοι της Seat γιόρτασαν την «Ημέρα της Γης 2021»

ΝΕΑ

150.000 εργαζόμενοι της Seat γιόρτασαν την «Ημέρα της Γης 2021»

ΝΕΑ

Η Seat λαμβάνει μέρος στη μάχη για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, και ήδη έχει ξεκινήσει την περιβαλλοντική αποστολή Move to ZERO.

Advertisement
Advertisement

Πιστή στη δέσμευσή της για την υλοποίηση των στόχων της Συμφωνίας του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή, η Seat συμμετείχε στην «Ημέρα της Γης 2021».

Την Πέμπτη 22 Απριλίου, 15.000 εργαζόμενοι της διέκοψαν τη δραστηριότητα τους για μία ώρα, εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους σχετικά με την κλιματική αλλαγή και πρότειναν συγκεκριμένες δράσεις που μπορούν να ενσωματωθούν στη δική τους καθημερινή ρουτίνα, τόσο στο χώρο εργασίας όσο και στην προσωπική τους ζωή.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια της Ημέρας της Γης, όλοι οι εργαζόμενοι της σταμάτησαν τη δραστηριότητά τους για μια ώρα, στο γραφείο, στο σπίτι μέσω τηλεργασίας και στη γραμμή παραγωγής, για να λάβουν μέρος στο #Project1Hour και να ασχοληθούν με τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος για την κοινωνία.

Advertisement
Advertisement

Το εργαστήριο ήταν μια ευκαιρία να μάθουν για την κλιματική αλλαγή και τον αντίκτυπό της στον πλανήτη αλλά κυρίως να προτείνουν ιδέες που μπορούν να μειώσουν το ατομικό αποτύπωμα άνθρακα και να αναλάβουν δράση τόσο στο επαγγελματικό περιβάλλον όσο και στην προσωπική ζωή.

Το #Project1Hour είναι μια πρωτοβουλία που αποτελεί μέρος μιας διεθνούς δράσης που προωθεί ο όμιλος VW υπέρ του περιβάλλοντος. Περισσότεροι από 15.000 εργαζόμενοι της SEAT S.A. προσχώρησαν στους 660.000 εργαζομένους του Ομίλου στον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής προκειμένου να επιτύχουν πραγματικές αλλαγές.

Advertisement

 «Ως ηγετική εταιρεία στον κλάδο, έχουμε σαφή ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον. Ο στόχος μας είναι σταθερός: θέλουμε να επιτύχουμε τους στόχους της Πράσινης Συμφωνίας και να είμαστε μια ουδέτερη εταιρεία CO2 έως το 2050. Για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να κινηθούμε προς τα ηλεκτρικά οχήματα. Στη Seat έχουμε ήδη πραγματοποιήσει επένδυση ύψους 5 δισεκατομμυρίων ευρώ και διενεργούμε τον μετασχηματισμό της εταιρείας και των εμπορικών σημάτων Seat και Cupra προς τον εξηλεκτρισμό», μετέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Seat, Wayne Griffiths.

Advertisement

Ήδη η Seat έχει ξεκινήσει την περιβαλλοντική αποστολή Move to ZERØ, η οποία περιλαμβάνει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα για τη μείωση των εκπομπών CO2 από όλο τον κύκλος ζωής των προϊόντων, των υπηρεσιών και των λύσεων κινητικότητας, συμπεριλαμβανομένων της σχεδίασης, της προμήθειας πρώτων υλών και της παραγωγής μέχρι το τέλος της ζωής.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Ανανεωμένα Seat Ibiza & Arona
Στην Ελλάδα το Cupra Leon των 300 ίππων (+τιμές)
Δοκιμή: Seat Leon 1.4 204 PS FR e-Hybrid