Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Νέα ηλεκτρικά Nissan έως το 2030 (video)

Ελλάδα 2:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα ηλεκτρικά Nissan έως το 2030 (video)

Mobility

Νέα ηλεκτρικά Nissan έως το 2030 (video)

Mobility

Με την ηλεκτροκίνηση να βρίσκεται στο επίκεντρο της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της, η Nissan θα προσφέρει συναρπαστικά οχήματα και τεχνολογίες που ενδυναμώνουν την κινητικότητα των πελατών της, αλλά και της κοινωνίας.

Advertisement
Advertisement

Η Nissan παρουσίασε το Nissan Ambition 2030, το νέο μακροπρόθεσμο όραμά της για την ενίσχυση της κινητικότητας και όχι μόνο. Ανταποκρινόμενη σε κρίσιμες περιβαλλοντικές, κοινωνικές ανάγκες, καθώς και στις ανάγκες των πελατών της, η Nissan στοχεύει να γίνει μια πραγματικά βιώσιμη αυτοκινητοβιομηχανία, οδεύοντας προς έναν κόσμο καθαρότερο, ασφαλέστερο και χωρίς αποκλεισμούς. Με αυτό το όραμα, η Nissan θέλει να προσφέρει στρατηγική αξία ενδυναμώνοντας τις μετακινήσεις που προσφέρουν σίγουρες, συναρπαστικές και πιο ολοκληρωμένες εμπειρίες στους πελάτες της και μέσω συνεργασιών, ενισχύουν την κοινωνία και οικοδομούν ένα έξυπνο οικοσύστημα, με ολοκληρωμένη κινητικότητα.

Μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια, η Nissan θα προσφέρει συναρπαστικά, ηλεκτροκίνητα οχήματα και τεχνολογικές καινοτομίες ενώ θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της παγκοσμίως. Το όραμα υποστηρίζει τον στόχο της Nissan για ουδετερότητα ως προς τον άνθρακα, σε όλο τον κύκλο ζωής των προϊόντων της, έως το οικονομικό έτος 2050.

Ως πρωτοπόρος στα ηλεκτρικά οχήματα (EVs), η Nissan έχει “εκδημοκρατίσει” τα EVs και έχει επενδύσει στην κατασκευή υποδομών φόρτισης και διαχείρισης ενέργειας. Θέτοντας την ηλεκτροκίνηση στον πυρήνα της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της, με το Nissan Ambition 2030, η εταιρεία στοχεύει να επιταχύνει τον “εξηλεκτρισμό” της γκάμας των οχημάτων της και το ποσοστό της τεχνολογικής καινοτομίας με επενδύσεις 2 τρισεκατομμυρίων γιεν, τα επόμενα πέντε χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Βασιζόμενη στις απαιτήσεις των πελατών της για μια διαφοροποιημένη γκάμα συναρπαστικών οχημάτων, η Nissan θα παρουσιάσει 23 νέα ηλεκτροκίνητα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων 15 νέων EVs έως το οικονομικό έτος 2030, με στόχο να επιτύχει ένα μείγμα ηλεκτροκίνησης άνω του 50% παγκοσμίως, στις μάρκες Nissan και INFINITI.
Παράλληλα, με το λανσάρισμα 20 νέων μοντέλων τύπου EV και e-POWER τα επόμενα πέντε χρόνια, η Nissan σκοπεύει να αυξήσει το ποσοστό πωλήσεων “εξηλεκτρισμένων” μοντέλων στις μεγάλες αγορές έως το οικονομικό έτος 2026, συμπεριλαμβανομένων:
Της Ευρώπης κατά περισσότερο από το 75% των πωλήσεων
• Της Ιαπωνίας κατά περισσότερο από το 55% των πωλήσεων
• Της Κίνας κατά περισσότερο από το 40% των πωλήσεων
• Των Ηνωμένων Πολιτειών κατά 40% των πωλήσεων EVs, το οικονομικό έτος 2030

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Nissan Leaf e+: Κορυφαία βαθμολογία από το Green NCAP
Δοκιμή: Nissan Micra N-Sport
Nissan: Το πρόβλημα με τα chips είναι ακόμα στην αρχή του

 

Advertisement