Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

10 λόγοι για να επιλέξετε το Peugeot e-208

Ελλάδα 11:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

10 λόγοι για να επιλέξετε το Peugeot e-208

ΝΕΑ

10 λόγοι για να επιλέξετε το Peugeot e-208

ΝΕΑ

Η ηλεκτρική έκδοση του Peugeot e-208 προσθέτει μία πρωτόγνωρη συναρπαστική αίσθηση οδήγησης ταυτόχρονα με την απαραίτητη οικολογική προσέγγιση.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι τυχαίο πως η Peugeot συμπεριέλαβε από την αρχή στη γκάμα του νέου 208 και την ηλεκτρική έκδοση.

Προφανώς, σαν έτοιμη από καιρό, προέβλεψε την εξέλιξη και τις επικρατούσες τάσεις στο χώρο της αυτοκίνησης. Αναμφισβήτητα το στοιχείο της τεχνολογικής υπεροχής μαζί με τις οικολογικές ευαισθησίες προβάλλουν ως οι απόλυτες προτεραιότητες στο νέο αμιγώς ηλεκτρικό e-208.

Συγκεκριμένα, οι 10+1 λόγοι που το e-208 αποτελεί ιδανική πρόταση είναι:

Advertisement
Advertisement

1. Το e-208 υιοθετεί ξεχωριστές “πινελιές” όπως το δίχρωμο μονόγραμμα “e”, τα γυαλιστερά μαύρα τόξα στα φτερά, οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και τα αεροδυναμικά βοηθήματα. Το σαλόνι διαθέτει επένδυση αλκαντάρα, ενώ το πρωτοποριακό i-Cockpit διαθέτει επιπλέον ενδείξεις για τη λειτουργία του ηλεκτρικού συστήματος και την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας.

2. Ο εξελιγμένος ηλεκτροκινητήρας με απόδοση 136 ίππους και 260 Νm ροπής. Οι ακαριαίες επιταχύνσεις μεταφράζονται σε 0-100 χλμ./ώρα μόλις σε 8,1 δευτερόλεπτα.

Advertisement

3. Η μεγάλη αυτονομία. Το e-208 με μία φόρτιση δύναται να διανύσει απόσταση 362 χιλιομέτρων. Κάτι που εξυπηρετεί τις καθημερινές μετακινήσεις σε αστικό περιβάλλον χωρίς άγχος από πλευράς οδηγού.

4. Η μπαταρία των 50 kWh με εξελιγμένο σύστημα ψύξης προκειμένου να βρίσκεται πάντα στη σωστή θερμοκρασία. Η Peugeot προσφέρει εγγύηση 8 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων για το 70% της ενεργειακής χωρητικότητας.

Advertisement

5. Οι μικροί χρόνοι φόρτισης. Υπάρχουν δύο εκδόσεις στους on-board φορτιστές, 7,4 kW και 11,0 kW. Η φόρτιση σε οικιακή πρίζα διαρκεί 16 ώρες, σε wallbox 11 kW 7,5 ώρες ή σε δημόσιο ταχυφορτιστή των 100 kW DC σε μόλις 30 λεπτά (έως το 80%).

6. Τα προγράμματα οδήγησης. Το Eco για βελτιστοποίηση της αυτονομίας, το Normal για μέγιστη δυνατή άνεση και το Sport που δίνει προτεραιότητα στις επιδόσεις.

Advertisement

7. Τα δύο προγράμματα ανάκτησης ενέργειας. Το νέο Peugeot e-208 διαθέτει σύστημα ανάκτησης της ενέργειας, ώστε να φορτίζεται η μπαταρία κατά την επιβράδυνση.

8. Ο σεβασμός στο περιβάλλον. Οι μηδενικές εκπομπές CO2 του e-208 ελέω της ύπαρξης του σύγχρονου ηλεκτροκινητήρα.

9. Η σπορ αίσθηση οδήγησης. Ο κινητήρας αποδίδει την τεράστια ροπή του από μηδενικές στροφές και με το παραμικρό πάτημα του γκαζιού επιταχύνει ακατάπαυστα και με καθηλωτικό τρόπο.

10. Οι έξυπνες υπηρεσίες της Peugeot. Με τις λύσεις φόρτισης, το ChargeMyCar, την υπηρεσία Free2Move ο οδηγός μπορεί να βρει ανά πάσα στιγμή σταθμό φόρτισης. Η εφαρμογή MyPeugeot επιτρέπει την διαχείριση λειτουργιών του αυτοκινήτου από απόσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Peugeot e-208: H εμπειρία της ηλεκτροκίνησης για όλους
Peugeot e-208: Με εξελιγμένη ηλεκτροκίνηση και κορυφαία απόδοση
Peugeot e-208: Σχεδίαση που… ηλεκτρίζει