Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο είναι το πιο high-tech μοντέλο της Nissan;

Ελλάδα 22:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιο είναι το πιο high-tech μοντέλο της Nissan;

ΝΕΑ

Ποιο είναι το πιο high-tech μοντέλο της Nissan;

ΝΕΑ

Το Ariya είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα συστήματα συνδεσιμότητας και ασφάλειας της Nissan που είναι διαθέσιμα μέχρι σήμερα.

Advertisement
Advertisement

Επιπρόσθετα, το Ariya διαθέτει τις αποκλειστικές τεχνολογίες του e-Pedal Step, για επιτάχυνση και επιβράδυνση χρησιμοποιώντας ένα μόνο πεντάλ, του e-4ORCE 4WD,  του συστήματος κίνησης σε όλους τους τροχούς που έχει σχεδιαστεί για τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Nissan, καθώς και το προηγμένο σύστημα υποβοήθησης οδήγησης ProPILOT με Navi-link.

Η απομακρυσμένη αλληλεπίδραση με το αυτοκίνητο, μέσω app ή με φωνητική υποστήριξη,  ή ακόμα και από τη θέση του οδηγού με φυσικές ή φωνητικές εντολές, είναι εύκολη και διαισθητική και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου και τις παραμέτρους του ταξιδιού σας, ή να ενεργοποιείτε λειτουργίες εξ αποστάσεως.

Advertisement
Advertisement

Επιπρόσθετα το Ariya έχει επίσης τρία μοναδικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν το πιο συνδεδεμένο Nissan:

Battery Manager: σας επιτρέπει να ελέγχετε την κατάσταση της μπαταρίας, να διαχειρίζεστε τη φόρτιση από απόσταση και να εντοπίζετε σημεία φόρτισης.

Intelligent Route Planner : σε περίπτωση προγραμματισμένου ταξιδιού, το σύστημα στέλνει μια υπενθύμιση για την ώρα αναχώρησης. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, παρακολουθεί τις συνθήκες του δρόμου και προτείνει εναλλακτικές διαδρομές για τη μείωση του χρόνου άφιξης στον προορισμό σας.

Advertisement

Απομακρυσμένη αναβάθμιση λογισμικού: πρόκειται για το over the air σύστημα ενημέρωσης λογισμικού που εγκαθίσταται για πρώτη φορά στο Ariya. Αυτή η τεχνολογία ενημερώνει αυτόματα τα διάφορα λογισμικά στο εσωτερικό του οχήματος, σε τακτική βάση, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Nissan.  Ένα σύστημα αποθήκευσης διπλής μνήμης επιτρέπει τις ενημερώσεις εν κινήσει. Αυτές λαμβάνονται και αποθηκεύονται σε ξεχωριστή υποδοχή μνήμης για μεταφορά στο τέλος της λήψης, με την επιφύλαξη επιβεβαίωσης του συστήματος, στην ενημερωμένη υποδοχή μνήμης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο πωλήθηκε το πιο ακριβό Nissan GT-R στον κόσμο;
Ντεμπούτο για το ηλεκτρικό Nissan Townstar Combi (+τιμές)
Έκπληξη οι νέες τιμές του Nissan Qashqai στην Ελλάδα

Advertisement