ΝΕΑ

Στις αρχές του 2014 το νέο Passat

Ελλάδα 17:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στις αρχές του 2014 το νέο Passat

ΝΕΑ

Στις αρχές του 2014 το νέο Passat

ΝΕΑ

Πιο επιθετική σχεδίαση θα έχει το νέο Passat, όπως δείχνει και η ψηφιακή απεικόνιση, αποτινάσσοντας τη μέχρι σήμερα συμβατική εμφάνιση. Το μεσαίο οικογενειακό της Volkswagen θα έχει και ανανεωμένο εσωτερικό, όπου θα χρησιμοποιηθούν καλύτερης ποιότητας υλικά. Θα πλησιάζει δηλαδή τα στάνταρ των premium μοντέλων της κατηγορίας, εκεί όπου τον γερμανικό όμιλο εκπροσωπεί το Audi A4.

Advertisement
Advertisement

Το νέο μοντέλο θα μεγαλώσει ελαφρά σε σχέση με το τωρινό Passat, με το μήκος να πλησιάζει τα 4,8 m. Θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB, την οποία μοιράζεται με τα νέα Audi A3, VW Golf και Seat Leon. Σημαντικότερη προσθήκη στη γκάμα των κινητήρων ο 1.4 TSI, με σύστημα διαχείρισης κυλίνδρων. Η τεχνολογία ACT (Active cylinder management) που συναντάμε στο Polo BlueGT, απενεργοποιεί το δεύτερο και τρίτο κύλινδρο στις χαμηλές και μεσαίες στροφές (μεταξύ 1.250 και 4.000 rpm), συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση καυσίμου.

Στα σχέδια της Volkswagen είναι και υβριδική έκδοση, με συνδυαστική ισχύ 170 PS και ηλεκτρική αυτονομία 50 km. Το νέο Passat θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2013 στη Φρανκφούρτη και η έναρξη πωλήσεων προγραμματίζεται για τις αρχές του επόμενου έτους.

 

Advertisement
Advertisement

 

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σαν καινούργια από την Volkswagen Bank