Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (1/5)

Ελλάδα 0:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (1/5)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (1/5)

ΝΕΑ

Υποδεχθήκαμε την Πρωτομαγιά με… αγωνιστική διάθεση, όποιος ταιριάζει δηλαδή στην περίσταση. Το NewsAuto.gr καταγράφει συνεχώς την ειδησεογραφία και η βραδινή ανασκόπηση προσφέρει άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση.

Advertisement
Advertisement

Πέρασαν 19 χρόνια από την 1η Μαϊου του 1994, όταν το τραγικό δυστύχημα στην Ίμολα στέρησε τη ζωή ενός εκ των κορυφαίων οδηγών της Formula 1. Διαβάστε το αφιέρωμα στον Άιρτον Σένα και δείτε το video με τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του.

Αποκαλύπτουμε τα σχέδια των κατασκευαστών και την Μεγάλη Τετάρτη σας δείξαμε πώς θα μοιάζει το επόμενο Renault Twingo, με βάση τα δύο πρόσφατα πρωτότυπα των Γάλλων. Παραθέτουμε επίσης τις σκέψεις της Volkswagen για να αντικαταστήσει σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες το Tiguan με το αναμενόμενο μικρό SUV, το Taigun.

Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το πότε θα έρθει στην Ελλάδα και με ποιους κινητήρες η νέα Skoda Octavia Combi αλλά και τις τιμές πώλησης του νέου cabrio της Opel στη χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Δείτε επίσης ένα εντυπωσιακό video με την McLaren P1 να πραγματοποιεί δοκιμές σε παγωμένη λίμνη. Το βρετανικό supercar των 916 PS θα κατασκευαστεί σε μόλις 375 μονάδες.