Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (10/2)

Ελλάδα 9:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (10/2)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (10/2)

ΝΕΑ

Αυτά που οι άλλοι θα σας παρουσιάσουν τη Δευτέρα, τα μάθατε από το NewsAuto.gr την Κυριακή. Καλύπτουμε με πάθος το αυτοκίνητο κάθε μέρα, όχι μόνο Δευτέρα με Παρασκευή. Αν δεν ανοίξατε τον υπολογιστή σας από το πρωί, μπορείτε τώρα να μάθετε εύκολα και γρήγορα όλα τα νέα στην καθιερωμένη ανασκόπηση.

Advertisement
Advertisement

Παρουσιάσαμε τις επίσημες φωτογραφίες και όλες τις λεπτομέρειες του cross up! Το αυτοκίνητο πόλης της Volkswagen με την εμφάνιση crossover θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο στη Γενεύη με κινητήρα 1 lt, απόδοσης 75 PS.

Αποκαλύψαμε και πάλι τα σχέδια των κατασκευαστών. Αρχίσαμε με την Inifiniti και τη station wagon εκδοχή του «φρέσκου» Q50. Συνεχίσαμε με τις πληροφορίες για την Alfa Romeo Giulia, τον αντικαταστάτη της 159 και με τους κινητήρες που θα δούμε στο νέο ΜΙΝΙ. Το βασικό μοντέλο της βρετανικής εταιρείας θα κυκλοφορήσει ως γνωστόν και ως 5θυρο.

Τέλος αναλύσαμε τα μοντέλα που θα λανσάρει η Audi για να κυριαρχήσει στην premium compact κατηγορία. Μέσα στη χρονιά που διανύουμε περιμένουμε το Α3 sedan και το Α3 cabriolet. Πατήστε πάνω σε κάθε είδηση και μάθετε εύκολα και γρήγορα όλες τις πληροφορίες.[nggallery id=1774]

Advertisement
Advertisement