Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Alfa Giulia προ των πυλών!

Ελλάδα 18:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Alfa Giulia προ των πυλών!

ΝΕΑ

H Alfa Giulia προ των πυλών!

ΝΕΑ

Μετά την… πολύ Alfa 4C, σειρά παίρνει ο αντικαταστάτης της 159, η πολυ-αναμενόμενη Giulia.

Advertisement
Advertisement


Η κρίση στην Ευρωπη έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα και της αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία πλέον στρέφεται προς τις γόνιμες εμπορικά χώρες, όπως της Κίνας, των Αραβικών Εμιράτων αλλά και της Ρωσίας. Οπότε αυτοκίνητα σαν την 4C αλλά και την αναμενόμενη Giulia που θα είναι “Παγκόσμια Αυτοκίνητα” αναμένεται να… χορτάσουν τα μάτια όλων και να βάλουν πολλά χρήματα στα ταμεία των Ιταλών.
Παράλληλα στην Fiat προσπαθούν να αλλάξουν το κακό, εντός Ευρώπης κλίμα και τις “φωνές” που πλέον ακούγονται και εκ΄των έσω, οτι το μεγάλο αφεντικό, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου δηλαδή Σέρτζιο Μαρκιόνε, έχει στρέψει όλες τις δυνάμεις του (και κατά συνέπεια του ομίλου) στην αγορά της Αμερικής και την Chrysler, η οποία αφήνει κέρδος.
Στο πλαίσιο αυτής της αναστροφής του κλίματος και οι δηλώσεις του Πρόεδρου της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, Τζον Έλκαν, κατά την τακτική συνεδρίαση των μετόχων τους. Ο γόνος της οικογένειας Ανιέλι διαβεβαίωσε οτι η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απολύσεις.
Αναμένεται λοιπόν να δούμε δυναμικές κινήσεις απο το Ιταλικό γκρούπ και για την Ευρωπαϊκή αγορά, με αιχμή του δόρατος την Alfa Romeo. Μια πρώτη γεύση πήραμε με την “καυτή” Alfa 4C.
Η επόμενη κίνηση είναι η Giulia με τις πληροφορίες του NewsAuto.gr να αναφέρουν οτι τελικά αρχές του 2014, οι Ιταλοί θα ξεκινήσουν την παραγωγή της.
Στόχος της Alfa Romeo είναι η Giulia να τεθεί αντιμέτωπη με μοντέλα όπως η BMW Σειρά 3, το Audi A4, και το Volvo S60, τόσο από άποψη ποιότητας κατασκευής όσο και οδικής συμπεριφοράς.
Με κίνηση στον εμπρός άξονα και πολυτελές εσωτερικό, η Giulia θα κυκλοφορήσει αρχικά ως sedan και στη συνέχεια ως station wagon. Προαιρετικά θα προσφέρεται και με τετρακίνηση.

Οι βασικοί κινητήρες θα προέρχονται από τη Fiat, με βασικό τον 1.4 MultiAir, ο οποίος με τις ανάλογες ρυθμίσεις θα καταναλώνει περίπου 20% λιγότερο καύσιμο απο τη σημερινή έκδοσή του. Η ιπποδύναμή του δε, αναμένεται να αυξηθεί στους 130 PS.
Στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκονται ισχυρά μηχανικά σύνολα. Ανάμεσά τους και η αναβαθμισμένη έκδοση του 1750 TBi με απόδοση κοντά στους 250 PS. Στην Αμερική αναμένεται να κυκλοφορήσει και με τον V6 της Chrysler, έναν κινητήρα που δεν θα δούμε στη Ευρώπη.

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο No1 αυτοκινητικό site της Ελλάδας, που αποκαλύπτει πρώτο τα επόμενα σχέδια των αυτοκινητοβιομηχανιών…

Advertisement
Advertisement

[nggallery id=607]