Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Το νέο ΜΙΝΙ

Ελλάδα 14:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Το νέο ΜΙΝΙ

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Το νέο ΜΙΝΙ

ΝΕΑ

Όσοι ακολουθείτε πιστά το NewsAuto.gr θα γνωρίζετε ότι το ΜΙΝΙ τρίτης γενιάς θα κυκλοφορήσει και με 5θυρο αμάξωμα. Είχαμε παρουσιάσει μάλιστα και τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Πλέον μάθαμε τις πρώτες πληροφορίες για τους κινητήρες του premium μοντέλου και σας τις παρουσιάζουμε.

Advertisement
Advertisement

Βασικό σύνολο θα είναι το νέο 3κύλινδρο της BMW με χωρητικότητα 1,5 lt. Ο βενζινοκινητήρας τεχνολογίας TwinPower Turbo θα αποδίδει στο Cooper 136 PS. Πρεμιέρα θα κάνει και ο τρικύλινδρος 1.5 diesel για το Cooper D, με τη μέγιστη ισχύ να ανέρχεται σε 116 PS. Θα κυκλοφορήσει και τετρακύλινδρος κινητήρας 2 lt, απόδοσης 190 PS για το Cooper S.

Το νέο MINI θα παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη, με τις πρώτες παραδόσεις του τρίθυρου μοντέλου να πραγματοποιούνται στα τέλη του έτους. Μέσα στο 2014 θα γίνει το λανσάρισμα της έκδοσης με τις 5 πόρτες. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της θυγατρικής της BMW θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια το Cabrio και το Clubman.[nggallery id=1770]