Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στην ημέρα (11/2)!

Ελλάδα 4:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δες τι έχασες μέσα στην ημέρα (11/2)!

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στην ημέρα (11/2)!

ΝΕΑ

Μια ιδιαίτερα “καυτή” ειδησεογραφικά ημέρα ήταν η σημερινή με το αυτοκίνητο να είναι στα καλύτερά του! Ετσι και σήμερα κάνουμε την καθιερωμένη ανασκόπηση της ημέρας (κάντε “κλικ” στα ανάλογα θέματα για ερισσότερα) ξεκινώντας απο το πότε τελικά θα έρθει στην Ελλάδα ο μεγάλος ανταγωνιστής του Skoda Rapid, του Opel Astra κλπ, το νέο Seat Toledo.

Advertisement
Advertisement

Ενημερωθήκαμε για το πόσο ασφαλή αυτοκίνητα είναι τα νέα, Golf, Fiesta,Toledo, Rapid, A-Class, Seat Leon, Opel Mokka κα.
Μάθαμε για τη διεύρυνση της συνεργασίας της Lamborghini και της Pirelli, αλλά και την απόφαση της Ελληνικής αντιπροσωπίας να… προικίσει με πέντε χρόνια εγγύηση το Citroen C1 eco.

O… αυτοκινητικός παπαράτσι, συνέλαβε το ανανεωμένο Skoda SuperB σε δοκιμές, ενώ σπάραξε η καρδιά μας βλέποντας το video μίας Lamborghini Aventador LP700-4 να κείτεται πληγωμένη σε δρόμο της Φλόριντα ως αποτέλεσμα μίας 79χρονης που την είδε… Σουμάχερ.

Στα αγωνιστικά μας μάθαμε για το χαμόγελο ικανοποίησης, του παγκόσμιου πρωταθλητή Σεμπάστιαν Φέτελ που ολοκλήρωσε το πρώτο χειμερινό τεστ εξέλιξης, καλύπτοντας 198 γύρους, ενώ αποκαλύψαμε τη… σφήνα της Force India για την απόκτηση του Ναρέιν Καρθικέγιαν.

Advertisement
Advertisement

Τελος στο WRC παρακολουθήσαμε τα… μεθεόρτια της νίκης της Volkswagen Motorsport για την παρθενική της νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι…

Παράλληλα και σήμερα ενημερωθήκαμε για την επικαιρότητα από τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων του Πρώτου ΘΕΜΑτος…

Και όλα τα παραπάνω με… Πάθος για το αυτοκίνητο!
Μείνετε συντονισμένοι στο No1 αυτοκινητικό site της Ελλάδας, που καθημερινά το επισκέπτονται πάνω από 20.000 παθιασμένοι φίλοι του αυτοκινήτου!

Advertisement

 

 

Advertisement