Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ogier: Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα!

Ελλάδα 4:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ogier: Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα!

ΑΓΩΝΕΣ

Ogier: Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα!

ΑΓΩΝΕΣ

Ακόμη δεν έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί στη Volkswagen Motorsport για την παρθενική της νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό, καθώς τη σημείωσε μόλις στη δεύτερη συμμετοχή της! Ο θριαμβευτής του Ράλι Σουηδίας, Σεμπαστιάν Οζιέ, μίλησε για τη σπουδαιότητα της επιτυχίας του.

Advertisement
Advertisement

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω για ένα πράγμα: τίποτα δεν είναι εύκολο όταν νιώθεις την ανάσα του εννέα φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Σεμπαστιάν Λεμπ στο σβέρκο σου. Μας άσκησε μεγάλη πίεση επί τρεις ημέρες. Εντούτοις, δεν του επιτρέψαμε να μας ωθήσει σε κάποιο λάθος. Για να πω την αλήθεια, πριν την εκκίνηση του αγώνα δεν περίμενα ότι θα νικήσουμε. Ήμουν πάντως αισιόδοξος ότι θα τα πάμε καλά, μετά τις χειμερινές δοκιμές που κάναμε. Πριν τον αγώνα δεν μπορείς όμως να γνωρίζεις πού θα βρίσκεσαι απέναντι στον ανταγωνισμό. Μία εβδομάδα πριν τον αγώνα διορθώσαμε το στήσιμο του Polo R WRC και αυτό ήταν πολύ σημαντικό».

Ο 29χρονος Γάλλος οδηγός περιέγραψε τα συναισθήματά του μετά τους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν: «Στα δύο πρώτα ράλι της χρονιάς μετράμε μία νίκη και μία δεύτερη θέση. Και μάλιστα με νέο αυτοκίνητο και νέα ομάδα. Είναι κάτι που δεν θα μπορούσα να φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα!». Ο Οζιέ έγινε ο δεύτερος μη σκανδιναβός οδηγός που κερδίζει το Ράλι Σουηδίας. «Αποτελεί το κάτι επιπλέον σε μία μεγάλη επιτυχία. Ειδικά από τη στιγμή που το πέτυχα μετά τον Λεμπ, ο οποίος είχε κερδίσει το 2004».[nggallery id=1781]