Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Σφήνα Karthikeyan για Force India

Ελλάδα 8:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σφήνα Karthikeyan για Force India

ΑΓΩΝΕΣ

Σφήνα Karthikeyan για Force India

ΑΓΩΝΕΣ

Μία αναπάντεχη τροπή έχει πάρει η υπόθεση της αναζήτησης του team mate του Πωλ ντι Ρέστα στη Force India. Πέραν των γνώριμων φαβορί για την τελευταία κενή θέση επίσημου οδηγού για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013, σοβαρός υποψήφιος είναι πλέον και ο Ναρέιν Καρθικέγιαν! Μέχρι πρότινος, ο Ζουλς Μπιάνκι φαινόταν να κερδίζει στο… νήμα τον Άντριαν Σούτιλ αλλά τελικά ο Γάλλος ίσως μείνει στα κρύα του λουτρού – παρότι μετά τις δοκιμές που έκανε με την ινδική ομάδα στη Χερέθ, δήλωνε αισιόδοξος πως σύντομα θα ανακοινωνόταν το όνομα του.

Advertisement
Advertisement

Κάπου εκεί, μπήκε στη μέση η Tata. Η ινδική αυτοκινητοβιομηχανία στηρίζει τον 36χρονο πια Καρθικέγιαν και με δεδομένη την ανάγκη της ομάδας του Βιτζάι Μάλια για λίγο… ζεστό χρήμα, δεν αποκλείεται να γίνει η μεγάλη ανατροπή.

Σύμφωνα με πηγή της Deccan Cronicle οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και μένει να δούμε αν αυτές θα αποδώσουν καρπούς και ο Ινδός θα παραμείνει στη κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού παρά τη κατάρρευση της HRT.

Ο Καρθικέγιαν έχει εκκινήσει σε 46 Grand Prix στη καριέρα του, τρέχοντας για λογαριασμό των Jordan και HRT, κερδίζοντας πέντε πόντους.
[nggallery id=1777]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement