Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Μπορείς να εσύ να πάρεις ένα… Bugatti (video)

Ελλάδα 16:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μπορείς να εσύ να πάρεις ένα… Bugatti (video)

Men + Speed

Μπορείς να εσύ να πάρεις ένα… Bugatti (video)

Men + Speed

Αναμφίβολα πρόκειται για το οικονομικότερο Bugatti που έχει κατασκευαστεί και το οποίο μπορούν αποκτήσουν πλέον πολλοί… 

Advertisement
Advertisement

Εστω και αν αυτό είναι ένα εντυπωσιακό ποδήλατο Bugatti . Η αυτοκινητοβιομηχανία, δεν κατασκευάζει μόνο κορυφαία supercars αλλά απ όσο φαίνεται δύναται με ότι καταπιάνεται να τα καταφέρνει περίφημα.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Σε συνεργασία λοιπόν με την γερμανικής εταιρία κατασκευής ποδηλάτων PG, η φίρμα παρουσιάζει ένα από τα ικανότερα ποδήλατα που έχουν δημιουργηθεί ποτέ. Σημαντικό ρόλο όπως γνωρίζετε στη δομή ενός ποδηλάτου παίζει ο σκελετός του και ακόμη πιο σημαντικό στοιχείο αποτελεί το βάρος του. Στο εμπνευσμένο ποδήλατο της Bugatti, το 95% της κατασκευής του αποτελείται από ανθρακονήματα. Το βάρος του προσεγγίζει μετά βίας τα 5 kg!

Advertisement
Advertisement

Πέρα από το πανάλαφρο πλαίσιο, ιδιαίτερη μνεία δόθηκε στην αεροδυναμική κάτι που το βοηθά στις υψηλές ταχύτητες, παράλληλα σημειώστε πως το ποδήλατο της Bugatti διαθέτει και ανάρτηση, ώστε να μην φτάνουν οι ενοχλητικοί κραδασμοί στον αναβάτη.

Η φίρμα αναφέρει πως θα κατασκευαστούν 667 μονάδες, με την τιμή του κάθε ποδηλάτου να ανέρχεται σε 36.000 ευρώ. Ο κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα της εξατομίκευσης, δηλαδή μπορεί να παραγγείλει το χρώμα που επιθυμεί, το είδος του δέρματος της σέλας, όπως επίσης και το χρώμα της.

Δείτε επίσης: Μπήκαμε στο εργοστάσιο της Bugatti Chiron

Advertisement