Live Κίνηση
Περισσότερα
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι το νέο compact SUV της Hyundai

Ελλάδα 7:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι το νέο compact SUV της Hyundai

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι το νέο compact SUV της Hyundai

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Οι Κορεάτες είναι έτοιμοι να αυξήσουν την γκάμα των SUV μοντέλων τους με μια νέα compact πρόταση από τη Hyundai. Το Newsauto σας παρουσιάζει, σήμερα, την πρώτη ηλεκτρονικά επεξεργασμένη κατασκοπευτική εικόνα του μοντέλου της φίρμας.

Advertisement
Advertisement


Η κατηγορία των compact SUV μοντέλων αυξάνει συνεχώς τα μερίδιά της, με τους κατασκευαστές να παρουσιάζουν συνεχώς νέες προτάσεις. Στο πλαίσιο αυτό, η Hyundai είναι έτοιμη να «κατέβει» στο segment των αστικών SUV, με ένα νέο μοντέλο που θα τοποθετηθεί στην γκάμα κάτω από το μικρό Kona.

Το μοντέλο θα είναι λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στο 2020 και σύμφωνα με την εικόνα του κατασκόπου μας, η αισθητική των Κορεατών αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με κυρίαρχο στοιχείο την εικόνα του εμπρόσθιο μέρους. Έτσι, στο πλαίσιο της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Hyundai, περιμένουμε μια μεγάλη κυψελωτή πολυγωνική μάσκα και μακρόστενα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED. Παράλληλα, κατά μήκος του αμαξώματος έχουν χρησιμοποιηθεί μυώδη σπόιλερ με στόχο να ενισχυθεί ο περιπετειώδης χαρακτήρας του αυτοκινήτου.

Η βάση του επερχόμενου μοντέλου της Hyundai θα είναι, σε τεχνικό επίπεδο, το Kia Stonic. Έτσι, εκτός της compact πλατφόρμας GB, τα δύο μοντέλα θα μοιράζονται και τα ίδια μηχανικά σύνολα. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί ο 1.000άρης τούρμπο βενζινοκινητήρας με τους 100 & 120 ίππους και το 7άρι αυτόματο κιβώτιο. Η γκάμα θα πλαισιωθεί από τον 1.600άρη ντίζελ και πιθανότατα από μια ισχυρή έκδοση με τον 1.400άρη τούρμπο των Hyundai-Kia με τα 140 άλογα.

Advertisement
Advertisement

Τέλος, να σημειώσουμε πως η Hyundai θα προσφέρει το μοντέλο της με μια ευρεία παλέτα επιλογών εξατομίκευσης και τεχνολογιών συνδεσιμότητας.

Διαβάστε επίσης:

Audi A3 4πορτο κουπέ: O αντίπαλος της Mercedes CLA

Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι το νέο Fiat Punto

VW T-Rug: Έτσι θα είναι ο αντίπαλος του Defender