Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Zhou: Παραμένει στην Alfa Romeo το 2023 (+video)

Ελλάδα 19:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Zhou: Παραμένει στην Alfa Romeo το 2023 (+video)

FORMULA 1

Zhou: Παραμένει στην Alfa Romeo το 2023 (+video)

FORMULA 1

Ο Guanyu Zhou θα παραμείνει οδηγός της Alfa Romeo F1 Team Orlen και για το 2023. Η ανακοίνωση έγινε από την ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Advertisement
Advertisement

Με ένα σύντομο video η Alfa Romeo και ο Guanyu Zhou ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους για την επόμενη χρονιά. Στο clip εμφανίζεται ο ίδιος ο οδηγός ο οποίος δηλώνει ενθουσιασμένος για την εξέλιξη αυτή.

Συγκεκριμένα ο Zhou λέει: “Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι θα παραμείνω με την Alfa Romeo F1 Team Orlen για το 2023. Ήταν μία καταπληκτική rookie σεζόν μέχρι στιγμής και έχω απολαύσει κάθε στιγμή της. Ανυπομονώ για όσα έρχονται στο μέλλον. Και όπως πάντα θα τα δώσω όλα. Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας“.

Advertisement
Advertisement

Ο Zhou έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στην πρώτη του χρονιά στο σπορ. Κατάφερε να βαθμολογηθεί στον πρώτο του αγώνα στο Μπαχρέιν ενώ συνολικά έχει μαζέψει 6 βαθμούς. Φυσικά, η συγκομιδή αυτή ωχριά μπροστά στους 46 βαθμούς του πολύ πιο έμπειρου teammate του, Valtteri Bottas.

Ωστόσο, ο νεαρός Κινέζος έχει σταθεί αξιοπρεπέστατα έναντι του Φιλανδού με το μεταξύ τους σκορ στα δοκιμαστικά να είναι 11-5 υπέρ του δεύτερου. Ασφαλώς, στα highlights της σεζόν του Zhou μέχρι στιγμής συγκαταλέγεται και το τρομακτικό ατύχημα που είχε στην πρώτη εκκίνηση του Silverstone.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1: Αυτό είναι το πιο καυτό grid της σεζόν
Tsunoda: Παραμένει στην AlphaTauri το 2023
Horner: Ο Toto επηρέαζε συνεχώς τους αγωνοδίκες (+video)