Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Williams: Ο νέος χρωματισμός της FW45

Ελλάδα 17:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Williams: Ο νέος χρωματισμός της FW45

FORMULA 1

Williams: Ο νέος χρωματισμός της FW45

FORMULA 1

Η Williams, ακολουθώντας την πρακτική των Haas και Red Bull παρουσίασε κι εκείνη τον νέο χρωματισμό του μονοθέσιου της για το 2023.

Advertisement
Advertisement

Φαίνεται ότι θα πρέπει να περιμένουμε για τις χειμερινές δοκιμές του Μπαχρέιν ώστε να δούμε τα νέα μονοθέσια. Οι ομάδες δεν επιθυμούν να δείξουν από τόσο νωρίς τα σχέδιά τους στον ανταγωνισμό.

Έτσι, όλες οι παρουσιάσεις μέχρι στιγμής αφορούσαν ξεκάθαρα στον χρωματισμό των αγωνιστικών. Στην περίπτωση της Williams η μεγάλη αλλαγή αφορά στην προσθήκη της Gulf. Η νέα αυτή συνεργασία έχει αλλάξει ελαφρώς και το livery του μονοθέσιου.

Advertisement
Advertisement

Η εκδήλωση μεταδόθηκε live από το site της ομάδας. Παρουσιαστής ήταν ο γνωστός στους φίλους του σπορ Will Buxton.

Οι άνθρωποι της ομάδας ευελπιστούν το 2023 να είναι μία σεζόν κατά την οποίαν η Williams θα αρχίσει να ανακάμπτει. Τα τελευταία χρόνια η ιστορική ομάδα είχε μη ανταγωνιστικά μονοθέσια με αποτέλεσμα να τερματίσει τελευταία σε τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες σεζόν.

Σημαντικό ρόλο σε αυτήν την ανάκαμψη αναμένεται να παίξει και το οδηγικό δίδυμο της ομάδας. Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, η Williams διαθέτει οδηγούς τους οποίους έχει επιλέξει λόγω των ικανοτήτων τους και όχι λόγω χορηγιών.

Advertisement

Αυτή είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη. Ο Albon έχει αποδείξει εδώ και πολύ καιρό ότι είναι ένας ταχύτατος και αξιόπιστος οδηγός. Από την άλλη, ο Logan Sargeant θα ξεκινήσει την rookie σεζόν του στο σπορ έχοντας, όμως, δείξει πολύ καλά στοιχεία στις μικρότερες κατηγορίες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Η Ford επιστρέφει στην Formula 1! (+video)
Red Bull: Παρουσίαση χωρίς… νέο μονοθέσιο!
Ferrari F1: Ακούστε τον κινητήρα του 2023! (+video)