Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Τα συγχαρητήρια του Hamilton στον Verstappen (video)

Ελλάδα 21:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα συγχαρητήρια του Hamilton στον Verstappen (video)

FORMULA 1

Τα συγχαρητήρια του Hamilton στον Verstappen (video)

FORMULA 1

H Formula 1 έχει νέο παγκόσμιο πρωταθλητή. Μετά από τέσσερις συνεχόμενες σεζόν κυριαρχίας, ο Lewis Hamilton παρέδωσε τη σκυτάλη στον Max Verstappen.

Advertisement
Advertisement

Όμως παρά την ήττα του στον μεγάλο τελικό του Άμπου Ντάμπι, παρότι τα έχασε όλα στον τελευταίο γύρο στη Yas Marina και μάλιστα με αμφιλεγόμενο τρόπο που θα συζητιέται για καιρό και οδήγησε και σε ενστάσεις, η πρώτη αντίδραση του Βρετανού ήταν αντάξια ενός επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή.

Έσπευσε να συγχαρεί τον μεγάλο του αντίπαλο, με μία αγκαλιά που αποτέλεσε τον ιδανικό «τερματισμό» μίας τεράστιας αγωνιστικής κόντρας που απλώθηκε σε μία δεκάμηνη περίοδο και εκτυλίχθηκε σε 23 διαφορετικά σημεία του πλανήτη.

Δείτε τη στιγμή του fair play, στο video που ακολουθεί…

Advertisement

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και οι πρώτες δηλώσεις του Hamilton μετά το τέλος του αγώνα: «Θέλω πρώτα απ’ όλα να δώσω συγχαρητήρια στον Μαξ και την ομάδα του. Νομίζω όμως πως όλοι στη δική μας ομάδα έκαναν φοβερή δουλειά φέτος. Στο εργοστάσιο, στην πίστα, όλοι δούλεψαν πολύ σκληρά. Είμαι περήφανος για όλους και ευγνώμων που είμαι και εγώ κομμάτι αυτού του ταξιδιού που κάνουμε παρέα. Τα δώσαμε όλα, ειδικά σε αυτό το τελικό στάδιο της σεζόν – δώσαμε ότι είχαμε. Ποτέ δεν το βάλαμε κάτω κι αυτό ήταν το πιο σημαντικό».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Διπλή ένσταση από τη Mercedes, τις απέρριψε η FIA
Max Verstappen: Ιδού ποιος είναι ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1
GP Άμπου Ντάμπι: Επικό φινάλε, πρωταθλητής ο Verstappen!