Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Vettel: Θύμα ληστείας στην Βαρκελώνη!

Ελλάδα 19:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Vettel: Θύμα ληστείας στην Βαρκελώνη!

FORMULA 1

Vettel: Θύμα ληστείας στην Βαρκελώνη!

FORMULA 1

Θύμα ληστείας έπεσε στην Βαρκελώνη ο Sebastian Vettel! Άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία να κλέψουν μία τσάντα που ανήκει στον Γερμανό μέσα από το ανοιχτό παράθυρο ενός αυτοκινήτου. Ο Seb εξαπέλυσε… ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους!

Advertisement
Advertisement

Και αυτό το εννοούμε κυριολεκτικά. Ο Vettel μόλις αντιλήφθηκε την απουσία της τσάντας του, ντύθηκε “επιθεωρητής Seb” αμέσως. Γνωρίζοντας ότι μέσα στην τσάντα βρίσκονταν τα ακουστικά AirPods, δεν έχασε χρόνο.

Μπήκε στην εφαρμογή “Find my iPhone” και καβάλησε το scooter του ώστε να τα εντοπίσει μέσω του ίχνους GPS. Ο Vettel ήλπιζε ότι βρίσκοντας τα ακουστικά θα έβρισκε και την τσάντα. Σίγουρα η διάθεσή του θα ήταν πολύ διαφορετική από όταν τον είδαμε για τελευταία φορά να βρίσκεται σε scooter στην Μελβούρνη. Διέσχισε τους δρόμους της Καταλανικής πρωτεύουσας για αρκετή ώρα ώσπου επιτέλους εντόπισε τα ακουστικά του.

Advertisement
Advertisement

Όμως οι κλέφτες φαίνεται πώς δεν ήταν ερασιτέχνες. Είχαν υπόψη τους, προφανώς, τον κίνδυνο που διέτρεχαν λόγω των ακουστικών. Έτσι, ο Vettel βρήκε τα ακουστικά του πεταμένα σε κάποιο σημείο, χωρίς όμως την τσάντα μέσα στην οποίαν βρίσκονταν! Υπενθυμίζουμε ότι τόσο ο Charles Leclerc όσο και ο Lando Norris έχουν πέσει επίσης θύματα “ελαφροχέρηδων” τους τελευταίους μήνες!

Ο Γερμανός δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο από το να καταγγείλει το περιστατικό στην τοπική αστυνομία. Τώρα, πλέον, απλώς ελπίζει ότι με κάποιο τρόπο θα μπορέσουν οι Ισπανοί να τα βρουν. Πάντως, εάν χρειαστούν βοήθεια είμαστε σίγουροι ότι ο “επιθεωρητής Seb” θα χαρεί πολύ να τους εξυπηρετήσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Andretti: Η άλωση του Piranha Club;
F1 GP Ισπανίας: Ένας συγκλονιστικός γύρος
F1 GP Ισπανίας – Ανάλυση: Αγώνας φθοράς