Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Τζόρνταν: Βλέπει Φέτελ στην Mercedes

Ελλάδα 18:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τζόρνταν: Βλέπει Φέτελ στην Mercedes

FORMULA 1

Τζόρνταν: Βλέπει Φέτελ στην Mercedes

FORMULA 1

Ο Έντι Τζόρνταν πιστεύει ότι μία επιστροφή του Σεμπ Φέτελ στην ενεργό δράση με την Mercedes όχι μόνο θα είχε νόημα αλλά είναι και εξαιρετικά πιθανή.

Advertisement
Advertisement

Μιλώντας στο podcast, Formula for Success ο Ιρλανδός δήλωσε ότι η επιλογή του Φέτελ θα ήταν η καλύτερη δυνατή για την Mercedes στην δεδομένη χρονική περίοδο.

«Θα κοιτούσα (σ.σ. στην θέση της Mercedes) τον Φέτελ για το άμεσο μέλλον. Γνωρίζουμε ότι αυτά τα μονοθέσια δεν απαιτούν τέλεια φυσική κατάσταση για να τα οδηγήσεις. Για αυτό βλέπουμε και μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας στους οδηγούς σήμερα» σημείωσε ο Τζόρνταν. «Επιπλέον είναι και Γερμανός. Αυτό παίζει ρόλο» συνέχισε.

Advertisement
Advertisement

«Δείτε τι συνέβη στο παρελθόν με τον Μίχαελ (σ.σ. Σουμάχερ), όταν έφυγε από την Ferrari που πήγε; Πίσω στην Mercedes. Κατά συνέπεια είναι δυνατόν να συμβεί το ίδιο και με τον Φέτελ» υπογράμμισε το πρώην αφεντικό της Jordan GP.

Μόλις μαθεύτηκαν τα νέα της μετακίνησης του Χάμιλτον στην Ferrari από το 2025, αμέσως άρχισαν να κυκλοφορούν και σενάρια για τον αντικαταστάτη του στην Mercedes. Πολλοί πιστεύουν ότι οδηγοί όπως οι Σάινθ και Οκόν είναι τα φαβορί.

Advertisement

Ιδίως ο Γάλλος ο οποίος έχει για μάνατζερ τον Τότο Βολφ και ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με την Alpine το 2024, θεωρεί ότι έχει καλές πιθανότητες να βρεθεί δίπλα στον Ράσελ το 2025. Ο Βολφ είχε δηλώσει ότι η Mercedes θα είναι τολμηρή στην επιλογή αντικαταστάτη του Χάμιλτον. Δεν επακτάθηκε περισσότερο επ’ αυτού, όμως.

Advertisement

Κάποιοι πιστεύουν ότι ακόμη και ο Φερνάντο Αλόνσο θα μπορούσε να πάει στην Mercedes σε έναν χρόνο. Όχι, όμως, ο Τζόρνταν. «Νομίζω ότι ο Φέτελ θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή. Θα είχε νόημα για την Mercedes να βάλει έναν Γερμανό στο μονοθέσιο της» υπογράμμισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χάμιλτον: Οι λόγοι που οδήγησαν στην μεταγραφή-σοκ!
Τζόρνταν: Δεν μπορούν πια Χάμιλτον και Αλόνσο!
Mercedes: Ποιος θα αντικαταστήσει τον Χάμιλτον;