Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

GP Μπαχρέιν: Όσα είδαμε την Παρασκευή στο Sakhir

Ελλάδα 8:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

GP Μπαχρέιν: Όσα είδαμε την Παρασκευή στο Sakhir

FORMULA 1

GP Μπαχρέιν: Όσα είδαμε την Παρασκευή στο Sakhir

FORMULA 1

Επιτέλους δράση εντός πίστας στο πλαίσιο του Grand Prix του Μπαχρέιν, όμως είδαμε πολλά και ενδιαφέροντα και εκτός πίστας.

Advertisement
Advertisement

Ενώ λοιπόν ο Charles Leclerc σημείωνε τον καλύτερο χρόνο στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών, με τον Sebastian Vettel να τον διαδέχεται στην δεύτερη, η καρδιά των φίλων της Scuderia φαίνεται να έχει επιστρέψει στη θέση της μετά το στραπάτσο της πρεμιέρας.

Με έπεισε την προηγούμενη ημέρα ο Lewis Hamilton όταν μας έλεγε με ειλικρίνεια πως δεν περίμεναν να είναι μπροστά. Μάλιστα πήρε το αυτί μου στο γραφείο Τύπου του Sakhir πως υπήρχε εσωτερική επικοινωνία στον οργανισμό Mercedes, την οποία είδε αδιάκριτο μάτι και πιστοποιούσε αυτή την ανησυχία!

Πάντως για να κλείσουμε με τους κόκκινους, παρών είναι αυτό το Σαββατοκύριακο και ο πρόεδρος Louis Camilleri τον οποίο είδαμε στα paddock.

Advertisement
Advertisement

Πολλά γνώριμα πρόσωπα από το παρελθόν κυκλοφορούσαν σήμερα στα paddock. Από τον πάντα συμπαθή δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Mika Hakkinen, μέχρι τον πάντα γκρινιάρη προκάτοχό του, Jacques Villeneuve.

Advertisement

Παρών κι ένας άλλος… πρώην, ο Fernando Alonso που τελικά δεν έμεινε πολύ εκτός κόκπιτ, είναι ήδη στο Μπαχρέιν και θα οδηγήσει τη McLaren MCL34 την Τρίτη και την Τετάρτη.

Advertisement

H Formula 1 ανακοίνωσε νέα συνεργασία με τον οίκο δημοπρασιών BM Sotheby’s που θα κορυφωθεί με όσα οι δύο πλευρές έχουν ετοιμάσει για το φινάλε της σεζόν στο Άμπου Ντάμπι. Ενώ μιλούσαν, εμείς κοιτούσαμε την κατακόκκινη F40 και μας έτρεχαν τα σάλια.

Την ώρα εκείνη είχαμε τους υποστηρικτικούς θεσμούς, με τον Mick Schumacher να κάνει χαμηλή πτήση στη Formula 2 αλλά τον Ευτύχιο Έλληνα να «πετάει» στις κατατακτήριες του Porsche Cup GT3 Middle East. Ο Κύπριος, πρωταθλητής πέρυσι στο βρετανικό πρωτάθλημα, θα εκκινήσει και τους δύο αγώνες από την pole position!

Advertisement

Όσο για το F1 Village, άρχισε από το μεσημέρι να γεμίζει κόσμο, με όλες τις ατραξιόν εν δράσει! Αν και ο πραγματικός χαμός έγινε το βράδυ, μετά το πέρας της αγωνιστικής δράσης, με τη συναυλία του DJ και παραγωγού παγκοσμίου φήμης, Martin Garrix.

Ταξιδέψαμε στο «Στολίδι του Κόλπου» καλεσμένοι της Gulf Air, που αποτελεί τον βασικό χορηγό του αγώνα στο Sakhir, πετώντας με απ’ ευθείας πτήση από την Αθήνα στην πρωτεύουσα Μανάμα.

Το σήμα του εθνικού αερομεταφορέα του Μπαχρέιν είναι το γεράκι και με τη συνάντησή μας με ένα τέτοιο πανέμορφο πλάσμα θα σας πούμε καληνύχτα. Μείνετε συντονισμένοι στο Νο1 αυτοκινητικό site!