Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Το F1 Vlog του GP Στυρίας

Ελλάδα 8:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το F1 Vlog του GP Στυρίας

FORMULA 1

Το F1 Vlog του GP Στυρίας

FORMULA 1

Η δράση στον μαγικό κόσμο της Formula 1 συνεχίζεται non-stop, με την εντυπωσιακή πίστα του Red Bull Ring να αποτελεί το πεδίο μάχης και του δεύτερου αγώνα της σεζόν!

Advertisement
Advertisement

Για πρώτη φορά στην ιστορία του σπορ είχαμε συνεχόμενα Grand Prix στο ίδιο σιρκουί, ωστόσο στο οροπέδιο του Spielberg είδαμε ένα έργο με εντελώς διαφορετική πλοκή και κατάληξη!

Το νήμα όσων έγιναν στο Grand Prix Στυρίας ξεδιπλώνει όπως πάντα το F1 Vlog! Για πέμπτη σεζόν, ο Πάνος Σεϊτανίδης (a.k.a. @SeitanF1) μεταφέρει με εναλλακτικό τρόπο όλα όσα συμβαίνουν στις πίστες της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ειδικά αυτό το επεισόδιο περιλαμβάνει μαθήματα γεωγραφίας, το ψυχογράφημα της Ferrari, το κομμάτι της RB16 όπου ο Adrian Newey βάζει τσιμέντο, χαλίκι κι άλλα υλικά, τα στοιχεία που έδωσαν το πάνω χέρι στον Lewis Hamilton αλλά κι εκείνα που επηρέασαν τη μάχη Max VerstappenValtteri Bottas αλλά και μία ωδή στον Lando Norris και την ομάδα του.

Advertisement
Advertisement

«Συνοδηγός» στο F1 Vlog και φέτος ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και ανεξάρτητος αγωνοδίκης, Χάρης Τρακάρης, που δίνει τα φώτα του σε ότι αφορά στον εμφύλιο των κόκκινων και αποκαλύπτει τις προτάσεις της μαμάς «Τρακάραινας» για να βελτιωθεί το σπορ!

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Η Renault κατέθεσε ένσταση για τις Racing Point

Δεν σκοπεύει να τα παρατήσει ο Vettel

Advertisement

Μία εντυπωσιακή παράσταση του θρυλικού Gilles Villeneuve (video)