Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δεν σκοπεύει να τα παρατήσει ο Vettel

Ελλάδα 12:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν σκοπεύει να τα παρατήσει ο Vettel

FORMULA 1

Δεν σκοπεύει να τα παρατήσει ο Vettel

FORMULA 1

Την πρόθεσή του να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τη Scuderia Ferrari εξέφρασε στο περιθώριο του Grand Prix Αυστρίας ο Sebastian Vettel.

Advertisement
Advertisement

Με τη σύγκρουση του με τον Charles Leclerc, που οδήγησε στη διπλή εγκατάλειψη για την ιταλική ομάδα στο Grand Prix Στυρίας, η ένταση στο στρατόπεδό της κορυφώθηκε. Η σεζόν έχει ξεκινήσει στραβά, το μονοθέσιο δεν είναι ανταγωνιστικό και ο Vettel ξέρει πως δεν έχει μέλλον στο Μαρανέλο.

Έτσι λοιπόν, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση, αν σκοπεύει να αποχωρήσει πρόωρα από τη Ferrari, δηλαδή μεσούσης της σεζόν.

«Όχι, δεν νομίζω. Δεν σκοπεύω να το βάλω στα πόδια. Νομίζω πως έχω κάτι να αποδείξω, πρώτα στον εαυτό μου. Γι’ αυτό είμαι εδώ. Πολλοί στην ομάδα, μου έδωσαν πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια. Και μόνο από σεβασμό σε αυτούς, θέλω να ανταποδώσω όσα μου έδωσαν, με ένα καλό φινάλε. Δεν εξετάζω καν την πρόωρη αποχώρηση», είπε ο 33χρονος που στο τέλος του 2020 θα αντικατασταθεί από τον Carlos Sainz.

Advertisement
Advertisement

Εύλογα ρωτήθηκε και για την επόμενη ημέρα. Σε ότι αφορά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2021, οι επιλογές του είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Και μάλιστα, δεν είναι και ιδιαίτερα ελκυστικές.

«Προφανώς όλα σχετικά με το μέλλον μου είναι ανοιχτά, όλα είναι πιθανά. Αν προκύψει το κατάλληλο πακέτο, τότε θα με ενδιαφέρει πολύ να συνεχίσω. Αν όχι, δεν είμαι ο τύπος που θα συνεχίσει να βρίσκεται εδώ, απλά για να συμμετέχει και να βγάλει μερικά ακόμα λεφτά. Αυτή δεν ήταν ποτέ η προτεραιότητά μου», τόνισε ο Γερμανός.

vettel-styria20-b1000x600

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
O Vettel θεωρεί δικαιολογίες τα περί κορωνοϊού

Η «μάχη» του Vettel με τη Ferrari SF1000 (video)

Advertisement

Και ξαφνικά… στο κάδρο της Aston Martin o Vettel!