Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Τα καλύτερα video games αγώνων αυτοκινήτου!

Ελλάδα 3:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα καλύτερα video games αγώνων αυτοκινήτου!

FORMULA 1

Τα καλύτερα video games αγώνων αυτοκινήτου!

FORMULA 1

Η κατηγορία των αγώνων αυτοκινήτου είναι μία από τις αγαπημένες των gamers παγκοσμίως. Και υπάρχει πληθώρα επιλογών ανάλογα με τα γούστα του καθενός.

Advertisement
Advertisement

Είτε μιλάμε για εκείνα που προσεγγίζουν την αίσθηση ενός σύγχρονου προσομοιωτή όπως το Asetto Corsa είτε για άλλα πιο κοντά στην arcade αισθητική, ένα είναι σίγουρο. Όλοι μας μπορούμε να βρούμε κάποιο παιχνίδι που να μας εκφράζει.

Επιπλέον η εύρεση… ανταγωνιστών είναι πολύ εύκολη σήμερα, στην εποχή του online gaming. Έτσι τα games της συγκεκριμένη κατηγορίας παραμένουν ακόμη και σήμερα εξαιρετικά δημοφιλή.

Advertisement
Advertisement

Εμείς επιλέξαμε τα πέντε πιο σημαντικά από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε. Να σημειώσουμε ότι η λίστα που ακολουθεί δεν κατατάσσει τα παιχνίδια σε συγκεκριμένη σειρά. Αυτήν θα την αποφασίσει ο καθένας για τον εαυτό του.

DIRT 5

Για του λάτρεις των εκτός δρόμου αγώνων το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι, ίσως, ότι καλύτερο κυκλοφορεί στις μέρες μας. Οι επιλογές σε αυτοκίνητα και διαδρομές είναι πάρα πολλές και η arcade αισθητική του γοητεύει.

Advertisement

Οι αγώνες εναντίον του AI είναι αρκετά δύσκολοι αλλά μπορείτε, φυσικά, να επιλέξετε και κάποιο online παιχνίδι.

Gran Tourismo 7

Πρόκειται για την τελευταία έκδοση ενός από τα πιο ιστορικά franchises στην κατηγορία. Το Gran Tourismo έχει… μεγαλώσει γενιές και γενιές petrolheads! Η ποιότητα κάθε πτυχής του παιχνιδιού είναι κορυφαία, τα αυτοκίνητα ονειρικά και οι πίστες εντυπωσιακές.

Advertisement

Μπορείτε να… λιώσετε μέσα από τα Missions και τα Championships του single player ή φυσικά να αναζητήσετε κάποιο online ματσάρισμα.

Mario Kart 8 Deluxe

Από το 1992, όταν και είχε βγει η πρώτη έκδοση για το Super Nintendo, μέχρι και τις μέρες μας, η σειρά του Mario Kart είναι μία από τις πιο δημοφιλείς γενικότερα. Μπορεί η αισθητική να είναι καρτουνίστικη αλλά αυτό δεν είναι μειονέκτημα.

Advertisement

Εξάλλου όσοι έχουν παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι γνωρίζουν καλά ότι κάθε αγώνας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση! Το MK8 μπορεί να κυκλοφόρησε αρχικά το 2014 για το WiiU. Ωστόσο έκτοτε υπάρχουν συνεχή updates με νέους οδηγούς και πίστες, κρατώντας το πολύ υψηλά στις προτιμήσεις των gamers ανά τον κόσμο.

F1 23

Ασφαλώς δεν θα μπορούσε να λείψει από την λίστα μας το καταπληκτικό παιχνίδι της EA για την Formula 1. Το παιχνίδι στο οποίο μπορείς να μπεις στην θέση των αγαπημένων σου ηρώων και να χτίσεις την δική σου καριέρα.

Φυσικά και υπάρχουν όλες οι πίστες του πρωταθλήματος με ύψιστη λεπτομέρεια. Πολλά ενδιαφέροντα challenges ενώ υπάρχουν και επιλογές που ο παίκτης μπορεί να ξεκλειδώσει ανάλογα με τα επιτεύγματά του. Και φυσικά ένας από τους αγαπημένους προορισμούς για online gaming.

Forza Motorsport

Ίσως το παιχνίδι που θα σας φέρει πιο κοντά από οποιοδήποτε άλλο στην πραγματική αίσθηση των αγώνων ταχύτητας. Υπάρχει η δυνατότητα να οδηγήσετε πάνω από 500 αγωνιστικά σε πραγματικές πίστες και με εξαιρετικά έντονο ανταγωνισμό από τους AI οδηγούς του παιχνιδιού.

Τα πολλά modes στο solo play αλλά και στο multiplayer θα σας κάνουν να θέλετε να γυρίσετε σε αυτό ξανά και ξανά. Επιπλέον υπάρχει επιβεβαίωση για νέο DLC το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και θα κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον σας για πολύ καιρό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα πιο σημαντικά ρετρό παιχνίδια με Formula 1
Τα καλύτερα παιχνίδια με αυτοκίνητα στο PS5
F1: Τι αλλάζει στο πρόγραμμα για το 2024