Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα καλύτερα παιχνίδια με αυτοκίνητα στο PS5

Ελλάδα 14:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα καλύτερα παιχνίδια με αυτοκίνητα στο PS5

ΝΕΑ

Τα καλύτερα παιχνίδια με αυτοκίνητα στο PS5

ΝΕΑ

Για τους περισσότερους από εμάς, όταν μιλάμε για παιχνίδια, εννοούμε μόνο όσα έχουν αυτοκίνητο σε πρωταγωνιστικό ρόλο του σεναρίου τους και εδώ έχουμε ξεχωρίσει τα 5 καλύτερα στη νέα γενιά της δημοφιλούς κονσόλας της Sony.

Advertisement
Advertisement

Οι φανατικοί του είδους, έχουν εφοδιαστεί με τιμονιέρες (που απαραιτήτως έχουν και πεντάλ- ιδανικά, τρία) και κάνουν μαραθώνιους αγώνες αντοχής σε πραγματικό χρόνο.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις δε, που έχουμε δει οργανωμένους για τα καλά, με καθίσματα bucket και σχεδόν ολόκληρο cockpit γύρω τους, με μεγάλη οθόνη ή συνδυασμό οθονών για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση της πραγματικής εικόνας που έχουν οι οδηγοί αγώνων στις πραγματικές συνθήκες. Για όλους τους παραπάνω, καθώς και για όλους όσοι παίζουν με τα DualSense χειριστήρια που περιλαμβάνονται στην αρχική συσκευασία, έχουμε ξεχωρίσει τα πέντε καλύτερα παιχνίδια με το αντικείμενο του πόθου μας: Τα αυτοκίνητα.

WRC 10

Advertisement
Advertisement

Τα επίσημα παιχνίδια, αυτά που φέρουν τη σφραγίδα του WRC, έχουν βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και τείνουν να εκθρονίσουν τα παιχνίδια της σειράς Dirt από το θρόνο του είδους. Το WRC 10 ειδικότερα, γιορτάζει δίνοντας τη δυνατότητα τους παίκτες να οδηγήσουν όχι μόνο τα μοντέλα της τελευταίας σεζόν αλλά και εκείνα που αποτελούν ολόκληρη την ιστορία του θεσμού, με ξεχωριστή κατηγορία προκλήσεων που αφορούν ανταγωνισμό σε ιστορικά events με κλασικά αυτοκίνητα.

Hot Wheels Unleashed

Advertisement

Τα αυτοκίνητα του παιχνιδιού, είναι σχέδια της Hot Wheels που έχει παράδοση στον τομέα και αποδίδονται με τόση τέλεια λεπτομέρεια, που σχεδόν αισθάνεται κανείς πως θα μπορούσε να τα σηκώσει από την οθόνη και να τα ακουμπήσει στο τραπέζι. Ο παλιμπαιδισμός είναι δεδομένος με τη συγκεκριμένη εκδοχή του παιχνιδιού που μας πηγαίνει πίσω στα πρώτα χρόνια της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αλλά αυτό είναι το μικρότερο από τα προβλήματα που προκαλεί το εξαιρετικό game play που θα κάνει όποιον δοκιμάσει το HW Unleashed να κολλήσει.

Advertisement

F1 2021

Το νεότερο παιχνίδι F1 είναι ένα γνήσιο «απόσταγμα» της χρονιάς, φέρνοντας ένα από τα πλέον σύνθετα sport του πλανήτη μέσα στο σπίτι, σε μορφή κατανοητή από όλους. Στην τελευταία του εκδοχή, το παιχνίδι της F1 έχει και την πίστα της Jeddah που είναι πολύ γρήγορη και «πονηρή» (με το νέο Πρωταθλητή να έχει κάτι περισσότερο να πει επ αυτού…). Με τις παραμέτρους να είναι πολύ κοντά σε αυτές της πραγματικής διοργάνωσης, το μόνο που μένει –ίσως για την επόμενη εκδοχή του παιχνιδιού- είναι να δούμε και δυναμικές αγωνιστικές αποφάσεις από τον αλυτάρχη.

Advertisement

GT Sport

Το Gran Turismo Sport παραμένει ένας πολύ καλός τρόπος για να συμμετάσχετε σε αγώνες στο PlayStation 5. Το πρόγραμμα αγώνων του Sport mode κάνει όλες τις δοκιμασίες πιο ρεαλιστικές από ποτέ. Σε αυτό παίζει ρόλο και το ότι στο PS5 η δυνατότητα ανάλυσης και οι ταχύτητες από τον επεξεργαστή, δίνουν κορυφαία ταχύτητα απόκρισης κάνοντας το παιχνίδι να μοιάζει με εξομοιωτή.

Wreckfest

Το Wreckfest έχει μια προαιρετική αναβάθμιση για τους κατόχους PS5, που μπορεί να αναβαθμίσει το παιχνίδι σε ότι πιο δυναμικό έχουμε δει ποτέ στο συγκεκριμένο είδος. Ο ρεαλισμός αγγίζει τα επίπεδα ταινίας τρόμου, με τα τρακαρίσματα να μοιάζουν εξαιρετικά «πραγματικά» μια και οι ζημιές δεν περιορίζονται μόνο στα μέταλλα και τα κρύσταλλα. Αυτό σημαίνει πως όταν μια θεριζοαλωνιστική μηχανή πέσει στο πλάι ενός επιβατικού αυτοκινήτου, το αποτέλεσμα στην οθόνη δεν περιορίζεται μόνο στις «υλικές ζημιές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι γίνεται με το αυτοκίνητο της Sony;
Το νέο Tesla Model S Plaid και παιχνιδομηχανή
Νέο Nissan Juke GT Sport PlayStation σε μόνο 500 μονάδες