Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε το τρέιλερ του Grand Theft Auto VI (+video)

Ελλάδα 13:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε το τρέιλερ του Grand Theft Auto VI (+video)

ΝΕΑ

Δείτε το τρέιλερ του Grand Theft Auto VI (+video)

ΝΕΑ

Η Rockstar Games δημοσιοποίησε το τρέιλερ του πιο πολυαναμενόμενου video game στον κόσμο και το ίντερνετ κοντεύει να πέσει.

Advertisement
Advertisement

Πάνε δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε καινούριο Grand Theft Auto στις κονσόλες και τα PC μας. Σκεφτείτε πόσο διαφορετικός ήταν ο κόσμος τότε, που το πιο «καυτό» όνομα παγκοσμίως στα σπορ μοντέλα ήταν η C6 Corvette 427 και τα ηλεκτρικά υπήρχαν κυρίως σαν προοπτική.

Το Grand Theft Auto V δεν έχει σταματήσει από το λανσάρισμά του το 2013 να δέχεται update, να ανανεώνεται και να δίνει συνεχώς κάτι το καινούριο.

Αυτό όμως κούρασε από ένα σημείο και μετά και οι λάτρεις της σειράς είχαν αρχίσει τα τελευταία χρόνια να πιέζουν ασφυκτικά για το έκτο entry της σειράς.

Advertisement
Advertisement

Οι φήμες και όσα είχαν διαρρεύσει φαίνεται να ισχύουν απόλυτα. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στη Vice City – Μαϊάμι στον πραγματικό κόσμο – και το σκηνικό ξυπνάει αναμνήσεις στους παλαιότερους που έχουν παίξει το GTA III και τις ιστορίες spin-off που βγήκαν γύρω από αυτό.

Όπως αναμενόταν, όλα διαδραματίζονται στον σύγχρονο κόσμο με social media, καινούρια αυτοκίνητα σε μία ατμόσφαιρα γεμάτη πάρτι, διάθεση και μιλένιαλς.

Advertisement

Η ιστορία ακολουθεί τη Λουσία, την πρώτη πρωταγωνίστρια στην ιστορία του GTA. Μαζί της θα βρίσκεται ο Τζέισον, σε ένα δίδυμο που θα θυμίζει κάτι από Μπόνι και Κλάιντ.

Advertisement

Το φόρματ του open-world μοιάζει μεγαλύτερο από ποτέ και οι λάτρεις αδημονούν να μάθουν τι δυνατότητες θα τους δώσει η Rockstar με τον χάρτη στον οποίο θα μπορούν να κινηθούν, αλλά και κατά πόσο θα μπορούν να έχουν επαφή με τα NPCs.

Το δυστυχές είναι πως απλά μας… ανοίγει την όρεξη. Το τρέιλερ δημοσιοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα και μέσα σε μόλις τρεις ώρες ξεπέρασε τις 23 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Advertisement

Βρίσκεται σε τροχιά να σπάσει το ρεκόρ προβολών μέσα σε 24 ώρες όχι απλά για ένα trailer παιχνιδιού, αλλά για βίντεο γενικότερα στην πλατφόρμα.

Το πολυαναμενόμενο Grand Theft Auto VI αναμένεται να φτάσει στα χέρια όλων σε περίπου δύο χρόνια, το 2025.

Δείτε το γεμάτο trailer που δημοσιοποίησε η Rockstar:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η νέα γενιά δεν θέλει επιδόσεις αλλά video games
Έρχονται τα video games με… πραγματικά αυτοκίνητα! (+video)
Δείτε μια καταδίωξη σε στυλ Grand Theft Auto (video)