Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Στρολ: Η αποτυχία φέρνει νεύρα (+video)

Ελλάδα 17:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στρολ: Η αποτυχία φέρνει νεύρα (+video)

FORMULA 1

Στρολ: Η αποτυχία φέρνει νεύρα (+video)

FORMULA 1

Η φετινή σεζόν εξελίσσεται σε κόλαφο για τον Λανς Στρολ και ο Καναδός έφτασε στο ναδίρ του έπειτα από τις κατατακτήριες του GP στο Κατάρ.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί ο Λόρενς Στρολ να αγόρασε ολόκληρη ομάδα για χάρη του γιου του. Μπορεί ο Καναδός μεγιστάνας να φρόντισε για την παρουσία δύο εκ των μεγαλύτερων οδηγών στην ιστορία από το 2021 δίπλα στον γιο του.

Τίποτε από όλα αυτά, όμως, δεν δείχνει να βοηθά τον Λανς στην βελτίωση της απόδοσής του. Μπορεί ο νεαρός Στρολ να είχε αρκετές καλές στιγμές απέναντι στον Φέτελ τα δύο προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο η συνύπαρξη του με τον Αλόνσο φέτος τον έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα. Και οι απανωτές αποτυχίες φέρνουν νεύρα.

Advertisement
Advertisement

Ο Στρολ έχει κερδίσει τον Ισπανό μόνο δύο φορές σε κατατακτήριες δοκιμές φέτος. Στις υπόλοιπες 15 ο Νάντο έχει κερδίσει με άνεση. Με τον Στρολ να μην καταφέρνει σε αρκετές από αυτές να προκριθεί στο Q2, μάλιστα, παρά την εξόχως ανταγωνιστική φετινή Aston Martin.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και στις χθεσινές κατατακτήριες του Κατάρ. Ενώ ο Αλόνσο προχωρούσε άνετα στο Q3 για να πάρει τελικά την 4η θέση εκκίνησης, ο teammate του αποχαιρετούσε ήδη από το Q1.

Advertisement

Αυτό όμως δεν ήταν το χειρότερο. Η συμπεριφορά του Στρολ μετά τη λήξη του Q1 ήταν τουλάχιστον απαράδεκτη. Αμέσως μετά τη λήξη της πρώτης περιόδου ο γυμναστής του Στρολ προσπάθησε να ανεβάσει ψυχολογικά τον Καναδό. Ωστόσο εκείνος δεν είχε όρεξη για κάτι τέτοιο και τον έσπρωξε (!) εκνευρισμένος όπως μπορείτε να δείτε και στο παραπάνω video.

Advertisement

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη του απαντούσε με το ζόρι στις ερωτήσεις. Χαρακτήρισε την συναισθηματική του κατάσταση ως «σκ**ά» ενώ έκλεισε λέγοντας ότι απλώς θα συνεχίσει να οδηγεί πριν αποχωρήσει απότομα. Αυτό το τελευταίο μήπως να το έβλεπε ξανά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χόρνερ: Σίγουρα ο Τότο συνωμοτεί!
F1 GP Κατάρ: Προεπισκόπηση
F1 GP Κατάρ: Η pole του αγώνα στον Φερστάπεν!