Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Στον… τέταρτο ουρανό ο Wolff

Ελλάδα 10:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στον… τέταρτο ουρανό ο Wolff

FORMULA 1

Στον… τέταρτο ουρανό ο Wolff

FORMULA 1

Η κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου παγκόσμιου τίτλου στους κατασκευαστές στη Formula 1, κάνει δίχως αμφιβολία τον επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff, να… πετάει από τη χαρά του!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μέχρι τον… έβδομο ουρανό έχουμε ακόμα χρόνια, όμως ο τέταρτος ήρθε ήδη και όπως όλα δείχνουν θα περιλαμβάνει για μία ακόμα σεζόν το νταμπλ, αφού μόνο με θαύμα μπορεί να χάσει ο Lewis Hamilton και τον τίτλο στους οδηγούς.

Εύλογα λοιπόν, μετά το τέλος του νικηφόρου για τα ασημί βέλη Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ο Wolff ήταν πανευτυχής μιλώντας στο Sky F1.

Advertisement
Advertisement

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Όλοι στο Μπράκλεϊ και το Μπρίξουορθ έχουν κάνει φανταστική δουλειά, εργάζονται ασταμάτητα, έχουν θυσιάσει πολλά. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είχαμε μερικά καλά χρόνια, με σαφές πλεονέκτημα στην υβριδική μας μηχανή. Όμως τώρα όλοι έχουν κλείσει την ψαλίδα. Μπορείτε να δείτε πως ακόμα και η Red Bull είναι πολύ κοντά μας. Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα και έτσι νομίζω θα εξελιχθεί και η επόμενη σεζόν», είπε ο Wolff.

Ο Αυστριακός αναφέρθηκε και στον αναμφίβολο ηγέτη των «ασημί βελών», τον τρεις και όπως όλα δείχνουν σύντομα τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή, Lewis Hamilton.

Advertisement

«Ο Lewis είναι στην καλύτερή του φάση. Μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα δεν έχει κάνει λάθη, είναι γρήγορος τα Σάββατα και σήμερα η διαχείριση των ελαστικών του ήταν εξαιρετική», είπε ο Wolff για τον Βρετανό οδηγό που έχει κερδίσει τα 5 από τα 6 τελευταία Grand Prix.