Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Stake F1: Δηλαδή Kick Sauber. Ή μήπως κάτι άλλο;

Ελλάδα 2:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Stake F1: Δηλαδή Kick Sauber. Ή μήπως κάτι άλλο;

FORMULA 1

Stake F1: Δηλαδή Kick Sauber. Ή μήπως κάτι άλλο;

FORMULA 1

Η Stake F1 παρουσίασε αυτήν την εβδομάδα την Kick Sauber C44. Αλλά σε μερικούς αγώνες η ομάδα θα λέγεται Kick Sauber. Μάλλον.

Advertisement
Advertisement

Δύο ημέρες μετά την παρουσίαση του μονοθέσιου άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι η Sauber (θα την αποκαλούμε έτσι από εδώ και πέρα για να μην μπερδευόμαστε) θα είχε πρόβλημα με το όνομα της Stake.

Η συγκεκριμένη εταιρία έχει ως αντικείμενό την τον διαδικτυακό στοιχηματισμό. Και σε ορισμένες χώρες (συμπεριλαμβανομένης και της Ελβετίας, όπου η έδρα της Sauber) απαγορεύεται η διαφήμιση τέτοιου είδους εταιριών.

Advertisement
Advertisement

Κατά συνέπεια φαινόταν να υπάρχει πρόβλημα με το όνομα Stake F1. Ωστόσο ο εκπρόσωπος της ομάδας, Αλεσάντρο Αλούνι Μπράβι υποστηρίζει ότι τα πάντα είναι υπό έλεγχο.

«Είμαστε σε πλήρη συμμόρφωση με την εγχώρια νομοθεσία» υποστήριξε ο Ιταλός. «Απλώς σε όποιες χώρες απαγορεύονται οι διαφημίσεις εταιριών στοιχηματισμού θα χρησιμοποιούμε διαφορετικό όνομα. Το σασί μας ονομάστηκε Kick Sauber. Και όπου δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε το Stake, θα πηγαίνουμε στο δεύτερο μας όνομα» αποκάλυψε ο εκπρόσωπος της Sauber. Δηλαδή το Kick Sauber, συμπληρώνουμε εμείς.

Advertisement

Ένας τέτοιος αγώνας θα είναι το GP Αυστραλίας. Οπότε εκεί αναμείνατε να αλλάξει το όνομα της ομάδας, παρά το ότι η Stake έχει την βάση της στην συγκεκριμένη χώρα.

Το μόνο που θα σημειώσουμε είναι ότι τόσο το Stake F1 όσο και το Visa Cash App RB, δεν ήταν ακριβώς και οι πιο εμπνευσμένες αλλαγές ονομάτων στην ιστορία του σπορ. Αλλά, φυσικά, η πρωτοτυπία στην F1 δεν βρίσκεται ψηλά στην λίστα προτεραιοτήτων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Audi: Αποφασισμένη να μπει στην F1
Και το όνομα αυτής Stake F1 Team
Stake F1: Παρουσίασε την C44