Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ισχύει η συμφωνία της Sauber με τους Ρώσους

Ελλάδα 5:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ισχύει η συμφωνία της Sauber με τους Ρώσους

FORMULA 1

Ισχύει η συμφωνία της Sauber με τους Ρώσους

FORMULA 1

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με το αν θα προχωρήσει ή όχι η συμφωνία της Sauber F1 Team με τις ρωσικές εταιρείες που σκόπευαν να επενδύσουν σε αυτή. Πάντως από πλευράς ελβετικής ομάδας, διαψεύδουν το ναυάγιο… ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Μπορεί το ρεπορτάζ γερμανικών ΜΜΕ να ανέφερε πως το NIAT (Εθνικό Ινστιτούτο Αεροπλοΐας και Τεχνολογίας) αποφάσισε να μην εμπλακεί, όμως η Sauber εξέδωσε ανακοίνωση που διέψευσε κάθε αρνητική φήμη.

“Η συνεργασία που ανακοινώσαμε με τους Ρώσους συνεργάτες μας, έχει γερά θεμέλια. Η συμφωνία μας με τον οδηγό Σεργκέι Σιρότκιν είναι ενεργή και θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα, μετά το πέρας τον υποχρεωτικών καλοκαιρινών διακοπών. Παράλληλα, οι προβλεπόμενες πρώτες πληρωμές στην ομάδα, έχουν ήδη γίνει. Ποτέ δεν είχε συμφωνηθεί οικονομική συνεισφορά από το ΝΙΑΤ, το συμβόλαιο προέβλεπε τεχνική συνεργασία η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Είμαστε απογοητευμένοι από την ευκολία με την οποία κάποια ΜΜΕ δημοσιεύουν φήμες και ψευδή σενάρια”, ανέφερε η ανακοίνωση της Sauber.