Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Σάινθ: Τα έβαλε με τους κλέφτες!

Ελλάδα 22:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάινθ: Τα έβαλε με τους κλέφτες!

FORMULA 1

Σάινθ: Τα έβαλε με τους κλέφτες!

FORMULA 1

Ο Κάρλος Σάινθ έπρεπε να δώσει σκληρές μάχες στην Monza για να εξασφαλίσει το πρώτο του φετινό podium. Ωστόσο οι περιπέτειες του Ισπανού δεν τελείωσαν με την καρό σημαία.

Advertisement
Advertisement

Μετά το τέλος του Grand Prix, ο οδηγός της Ferrari έκανε βόλτα στο Μιλάνο με φίλους του. Όμως καθώς εκείνος και η παρέα του έβγαιναν από το ξενοδοχείο Armani, τους περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Τρία άτομα ηλικίας 18 έως 20 ετών τους προσέγγισαν παριστάνοντας τους οπαδούς της Ferrari. Είναι άγνωστο το τι διημείφθη μεταξύ τους ή εάν οι τρεις άγνωστοι έκαναν χρήση βίας. Το αποτέλεσμα, όμως, ήταν τα τρία αυτά άτομα να φύγουν έχοντας αποσπάσει το αξίας 324.000 δολαρίων ρολόι Richard Mille του Σάινθ!

Advertisement
Advertisement

Μετά το αρχικό σοκ, ο Κάρλος και η παρέα του αποφάσισαν να αναλάβουν δράση! Κυνήγησαν πεζή τους κλέφτες και στο τέλος ο Σάινθ κατόρθωσε να εντοπίσει και να ακινητοποιήσει τον έναν από αυτούς. Τα υπόλοιπα άτομα στην παρέα του Ισπανού εντόπισαν και τους άλλους δύο κλέφτες.

Έτσι στο τέλος ο Σάινθ πήρε πίσω το ρολόι του ενώ οι τρεις κλέφτες συνελήφθησαν! Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ρολόι ενός οδηγού F1 μπαίνει στο στόχαστρο κλεφτών. Πέρσι, ακριβώς το ίδιο συνέβη με το Richard Mille του Σαρλ Λεκλέρ στην Τοσκάνη.

Advertisement

Στην περίπτωση αυτή, όμως, ο Λεκλέρ δεν κατάφερε να πάρει πίσω το ρολόι του. Το ίδιο είχε συμβεί και το 2021 με το ρολόι του Λάντο Νόρις στο Wembley ενώ ο οδηγός της McLaren παρακολουθούσε τον τελικό Αγγλίας-Ιταλίας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1 GP Ιταλίας: Η τελευταία γραμμή άμυνας (+video)
F1 GP Ιταλίας: Ο Σάινθ παίρνει την pole!
F1 GP Ιταλίας: Αναπόφευκτος (+video)

Advertisement