Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ράσελ: Πλέον είμαι ταχύτερος από τον Χάμιλτον! (+video)

Ελλάδα 1:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράσελ: Πλέον είμαι ταχύτερος από τον Χάμιλτον! (+video)

FORMULA 1

Ράσελ: Πλέον είμαι ταχύτερος από τον Χάμιλτον! (+video)

FORMULA 1

Ο Τζορτζ Ράσελ έκανε το τεστ ανιχνευτή ψεύδους στο SkySports F1. Και τα αποτελέσματά του είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Advertisement
Advertisement

Έχει ποτέ ο Τζορτζ βγάλει επίτηδες ανταγωνιστή του εκτός πίστας; Έχει πει ψέματα στον μηχανικό αγώνα; Πιστεύει ότι ο Τότο Βολφ είναι το καλύτερο αφεντικό που είχε ποτέ;

Αυτές και άλλες πολλές «καυτές» ερωτήσεις κλήθηκε να απαντήσει ο οδηγός της Mercedes στον Σάιμον Λάζενμπι του SkySports F1 πριν το καναδικό Grand Prix. Το σκηνικό θύμιζε έντονα αίθουσα ανάκρισης, με τον Τζορτζ καλωδιωμένο και τον χειριστή του μηχανήματος να γνέφει καταφατικά ή αρνητικά για την ειλικρίνεια των απαντήσεών του.

Πριν σας παραθέσουμε τις πιο ενδιαφέρουσες εξ αυτών θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Τζορτζ πιάστηκε αρκετές φορές να λέει ψέματα! Όχι, όμως, στις δύο από τις πιο δύσκολες ερωτήσεις που του έθεσε ο Λάζενμπι. «Πιστεύεις ότι ο Λιούις Χάμιλτον είναι ο καλύτερος οδηγός όλων των εποχών;» ρωτήθηκε ο Ράσελ. Η απάντηση ήταν καταφατική και επιβεβαιωμένα ειλικρινής.

Advertisement

Η ερώτηση που ακολούθησε ήταν ακόμη καλύτερη, όμως. «Πιστεύεις ότι είσαι ταχύτερος από τον Λιούις Χάμιλτον;» ρώτησε ο Λάζενμπι. «Πλέον, ναι!» αποκρίθηκε ο Ράσελ έπειτα από σύντομη σκέψη!

Advertisement

Φυσικά δεν θα έπρεπε να μας παραξενεύει η πίστη του Ράσελ στις δυνάμεις του. Εξάλλου κανείς -ή σχεδόν κανείς- δεν φτάνει στην κορυφαία κατηγορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού εάν δεν πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει τους πάντες!

Αρκετοί δεν άξιζαν την θέση τους στην F1!

Και μιας και είμαστε σε αυτό το θέμα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η απάντηση του Ράσελ και σε μία ακόμη ερώτηση. «Έχεις σκεφτεί ποτέ για κάποιον οδηγό ότι δεν αξίζει να βρίσκεται στο grid;» ρωτήθηκε ο Βρετανός για να απαντήσει σχεδόν αμέσως καταφατικά. «Για ποιον;» επέμεινε ο Λάζενμπι για να πάρει την εξής αφοπλιστική απάντηση από τον Ράσελ: «Για πολλούς!».

Advertisement

Από τις απαντήσεις του προέκυψαν αρκετές «πικάντικες» λεπτομέρειες. Όπως το ότι τον έχουν γράψει δύο φορές για υπερβολική ταχύτητα. Ή το ότι θεωρεί εαυτόν μέσα στους πέντε πιο γοητευτικούς οδηγούς της F1. Πράγμα λογικό καθώς ο Τζορτζ είναι ιδιαίτερα… υπερήφανος για τους κοιλιακούς του!

Επίσης ο Ράσελ θεωρεί ότι ο Λάντο Νόρις είναι ο πιο κουλ οδηγός στην F1, ενώ πιστεύει ότι έπρεπε να έχει φύγει από την Williams ήδη από το 2020! Και ναι, ο Τότο Βολφ είναι το καλύτερο αφεντικό που είχε ποτέ. Τέλος ο Ράσελ πιστεύει ότι στο μέλλον θα αναδειχθεί σίγουρα παγκόσμιος πρωταθλητής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ντομενικάλι: Οι αγώνες της F1 θα παραμείνουν 24
Χάμιλτον: Για σέρφινγκ παρέα με την Σακίρα;
F1 GP Καναδά: Κρύα ελαστικά και ζεστά φρένα (+video)