Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ράσελ: Δεν φοβάμαι τον Φερστάπεν

Ελλάδα 6:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ράσελ: Δεν φοβάμαι τον Φερστάπεν

FORMULA 1

Ράσελ: Δεν φοβάμαι τον Φερστάπεν

FORMULA 1

Ο οδηγός της Mercedes δήλωσε ότι δεν φοβάται κανέναν οδηγό ως teammate του. Ακόμη και τον Μαξ Φερστάπεν.

Advertisement
Advertisement

Στα πλαίσια των συνεντεύξεων τύπου για το GP της Σαουδικής Αραβίας, ετέθη στον Ράσελ το ερώτημα του κατά πόσον θα τον προβλημάτιζε μία πιθανή μελλοντική συνύπαρξή του με τον Φερστάπεν στην ίδια ομάδα.

Το σενάριο αυτό κυκλοφόρησε για πρώτη φορά έπειτα από την συνάντηση που είχε ο Γιος Φερστάπεν (πατέρας του Μαξ) με τον επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ στο paddock του Μπαχρέιν. Ο πατέρας Φερστάπεν εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από την ατμόσφαιρα στην Red Bull έπειτα από την υπόθεση Χόρνερ. Επιπλέον, με τον Χάμιλτον να έχει κλείσει με την Ferrari για το 2025, η Mercedes βρίσκεται σε αναζήτηση δεύτερου οδηγού.

Πώς θα φαινόταν, λοιπόν, στον Ράσελ εάν ο οδηγός αυτός ήταν ο Φερστάπεν; «Κάθε ομάδα θέλει το καλύτερο δυνατό οδηγικό δίδυμο» απάντησε ο Βρετανός. «Αυτή τη στιγμή ο Μαξ είναι ο καλύτερος οδηγός στον κόσμο. Οποιαδήποτε ομάδα εάν είχε την ευκαιρία να τον αποκτήσει θα το έπραττε 100%» συμπλήρωσε.

Advertisement
Advertisement

«Αυτή είναι η τρίτη μου σεζόν δίπλα στον Λιούις ο οποίος είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Πιστεύω ότι τα έχω πάει αρκετά καλά απέναντί του» υπογράμμισε ο Ράσελ. «Θα καλωσόριζα οποιονδήποτε ερχόταν στην ομάδα. Πάντα καλωσορίζω μια πρόκληση» συμπλήρωσε ο οδηγός της Mercedes.

Οι δύο οδηγοί έχουν γενικά καλές σχέσεις. Εξαίρεση αποτέλεσε το περσινό Sprint του Μπακού, όπου οι δυο τους είχαν επαφή στον πρώτο γύρο. Τότε ο Φερστάπεν είχε πάει μετά τον τερματισμό να ζητήσει τον λόγο από τον Ράσελ με τους δύο οδηγούς να έχουν έντονη λογομαχία.