Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χάμιλτον: Δεν το είχε πει ούτε στους γονείς του!

Ελλάδα 5:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χάμιλτον: Δεν το είχε πει ούτε στους γονείς του!

FORMULA 1

Χάμιλτον: Δεν το είχε πει ούτε στους γονείς του!

FORMULA 1

Ο Βρετανός σούπερ σταρ παραδέχτηκε ότι είχε κρατήσει την συμφωνία του με την Ferrari για το 2025 κρυφή ακόμη και από τους γονείς του!

Advertisement
Advertisement

Τα νέα της μετακίνησης του Χάμιλτον στην Scuderia έσκασαν σαν βόμβα την 1η Φεβρουαρίου. Ο Λιούις είχε μόλις πριν λίγους μήνες υπογράψει επέκταση με την Mercedes για 1+1 έτη. Ωστόσο δεν ήταν, όπως αποδείχτηκε, ιδιαίτερα ικανοποιημένος από αυτήν.

Έτσι, ο Βρετανός αποφάσισε να κλείσει με την Ferrari (φημολογείται για 2+1 χρόνια) από το 2025 και μετά. Και μάλιστα χωρίς να ενημερώσει κανέναν εκ των προτέρων. Ακόμη και τους γονείς του!

«Δεν είχα μιλήσει με κανέναν. Δεν το είπα ούτε στους γονείς μου ως την μέρα που ανακοινώθηκε. Οπότε κανένας δεν ήξερε» παραδέχτηκε ο Χάμιλτον μιλώντας στο podcast του BBC, F1: Back to Base.

Advertisement
Advertisement

«Ήθελα πραγματικά να το κάνω μόνος μου. Στην τελική έπρεπε να δω τι θα ήταν το καλύτερο για εμένα» σημείωσε ο Βρετανός.

Η φετινή θα είναι η 12η και τελευταία σεζόν του Χάμιλτον με την Mercedes. Η συνεργασία των δύο είναι η πιο επιτυχημένη στην ιστορία του σπορ. Έχει αποφέρει 6 πρωταθλήματα οδηγών στον Χάμιλτον και 8 πρωταθλήματα κατασκευαστών στην Mercedes.

Ο Βρετανός παραδέχτηκε ότι η διάρκεια της επέκτασής του με την Mercedes ήταν κάτι που τον ανησυχούσε από την αρχή. Επιπλέον η σχέση του με τον επικεφαλής της Ferrari, Φρεντ Βασέρ λειτούργησε ως καταλύτης στην τελική του απόφαση.

Advertisement

«Γνωρίζω τον Φρεντ εδώ και πολλά χρόνια. Επιπλέον ήμουν ενθουσιασμένος για την φετινή σεζόν. Ήξερα ότι ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι αλλά το μέλλον μου δεν ήταν βέβαιο. Έτσι όταν προέκυψε η επιλογή (σ.σ. της Ferrari) αποφάσισα με το ένστικτό μου» υπογράμμισε ο Βρετανός.