Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Piastri: Υπέγραψε με την McLaren για το 2023;

Ελλάδα 4:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Piastri: Υπέγραψε με την McLaren για το 2023;

FORMULA 1

Piastri: Υπέγραψε με την McLaren για το 2023;

FORMULA 1

Σύμφωνα με τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης ο Oscar Piastri θα οδηγεί για την McLaren το 2023. Ο Αυστραλός φέρεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο με την βρετανική ομάδα το οποίο έχει κατατεθεί στην επιτροπή επικύρωσης της FIA. Σύμφωνα με πηγές η επιτροπή έχει επικυρώσει την συμφωνία.

Advertisement
Advertisement

Το σίριαλ με τον Oscar Piastri φαίνεται να λαμβάνει τέλος. Ο ολλανδικός ηλεκτρονικός τύπος μετέδωσε σήμερα το πρωί την πληροφορία πώς o Αυστραλός και η McLaren έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαιο για το 2023, το οποίο έχει κατατεθεί προς έγκριση στην αρμόδια επιτροπή της FIA.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές. Ωστόσο, η επιτροπή επικύρωσης της FIA φέρεται να έχει δώσει το πράσινο φως για την συμφωνία του Piastri με την McLaren. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η παραπάνω πληροφορία, τότε οι Norris-Piastri θα αποτελέσουν το οδηγικό δίδυμο της McLaren για το 2023.

Piastri-Oscar-f3-2020-b1000x600

Advertisement
Advertisement

Αυτό σημαίνει ότι η FIA δικαίωσε τον Piastri στην διαμάχη του με την Alpine. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της F1, η Alpine δεν μπορεί να υποβάλλει έφεση για την απόφαση της επιτροπής. Κατά συνέπεια η γαλλική ομάδα θα πρέπει να αναζητήσει άλλον οδηγό για το 2023.

Όπως είναι επόμενο, ο Daniel Ricciardo δεν θα οδηγεί από του χρόνου για την ομάδα από το Woking. Προφανώς, ο Daniel θα έχει έρθει σε κάποιου είδους διακανονισμό με την McLaren. Υπενθυμίζουμε ότι η McLaren θα έπρεπε να πληρώσει περί τα 25 εκατομμύρια δολάρια στον Ricciardo για να “σπάσει” το συμβόλαιο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Βόμβα: Στην Aston Martin ο Alonso το 2023!
F1 GP Ουγγαρίας: Έτσι κερδίζονται τα πρωταθλήματα (+video)
Alonso: Πώς έβαλε φωτιά στη silly season της F1