Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Piastri: Αρνείται να οδηγήσει για την Alpine το 2023!

Ελλάδα 21:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Piastri: Αρνείται να οδηγήσει για την Alpine το 2023!

FORMULA 1

Piastri: Αρνείται να οδηγήσει για την Alpine το 2023!

FORMULA 1

Ανατροπή στο θέμα του Oscar Piastri με την Alpine! Πριν περάσουν δύο ώρες από την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, ο οδηγός με tweet του αρνήθηκε πώς υπάρχει κάτι που να τον δεσμεύει να οδηγήσει για εκείνη το 2023. Η συνέχεια ίσως δοθεί και στα δικαστήρια!

Advertisement
Advertisement

Αυτό ομολογούμε ότι δεν το έχουμε ξαναδεί. Ο Oscar Piastri έσπευσε να διαψεύσει την ανακοίνωση της Alpine ότι θα οδηγεί για λογαριασμό της από το 2023. Η αλήθεια είναι ότι η απουσία δήλωσης του Piastri από την ανακοίνωση της ομάδας ήταν το λιγότερο ύποπτη.

Αλλά, λίγοι φαντάζονταν ότι η διάψευση θα ερχόταν τόσο γρήγορα. Συγκεκριμένα το tweet του Αυστραλού αναφέρει: “Αντιλαμβάνομαι η Alpine F1 έβγαλε ανακοίνωση αργά το απόγευμα χωρίς την συγκατάθεσή μου στην οποίαν ισχυρίζεται ότι θα οδηγώ για λογαριασμό της από του χρόνου. Αυτό είναι εσφαλμένο και δεν έχω υπογράψει κάποιο συμβόλαιο με την Alpine για το 2023. Δεν θα οδηγώ για την Alpine του χρόνου“.

Advertisement
Advertisement

Η γαλλική ομάδα ισχυρίζεται ότι έχει το δικαίωμα επέκτασης της τρέχουσας συμφωνίας της με τον οδηγό για δύο ακόμη χρόνια. Προφανώς, ο Αυστραλός και ο μάνατζερ του, Mark Webber διαφωνούν. Φημολογείται ότι και οι δύο επιθυμούν ο ταλαντούχος νεαρός να οδηγήσει για την McLaren στη θέση του Daniel Ricciardo.

Η κατάσταση περιπλέκεται αρκετά καθώς ο Ricciardo πρόσφατα έχει ξεκαθαρίσει δημόσια ότι σκοπεύει να οδηγεί για την McLaren του χρόνου. Η συνέχεια του σίριαλ αυτού είναι άγνωστη. Δεν αποκλείεται δε, να δοθεί και στα δικαστήρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Hamilton: Το αντίο του στον Vettel-Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες
Βόμβα: Στην Aston Martin ο Alonso το 2023!
Red Bull: Και επίσημα με την Honda μέχρι το 2025