Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Παγωτά… ο Σαρλ!

Ελλάδα 12:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παγωτά… ο Σαρλ!

FORMULA 1

Παγωτά… ο Σαρλ!

FORMULA 1

Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, παγωτά LEC, όπως θα ονομάζεται η νέα τζελατερία που ανοίγει ο Σαρλ Λεκλέρ στο Μιλάνο τον Απρίλιο.

Advertisement
Advertisement

Ποιος είπε ότι οι οδηγοί της F1 είναι μονοδιάστατοι τύποι που απλώς αρέσκονται στο να οδηγούν γρήγορα αγωνιστικά αυτοκίνητα; Πολλοί εξ αυτών έχουν επεκταθεί και στον κόσμο των επιχειρήσεων. Εξάλλου κάπου πρέπει να επενδυθούν τα τόσα λεφτά που μπαίνουν στις τσέπες τους!

Κάποιοι έχουν επιλέξει τον χώρο της μόδας, άλλοι προτιμούν να αγοράσουν μετοχές υφιστάμενων εταιριών ή να παίξουν στο χρηματιστήριο. Όχι, όμως, ο Σαρλ Λεκλέρ. Ο οδηγός της Ferrari έχει δει το όλο θέμα διαφορετικά και ετοιμάζεται να ανοίξει τζελατερία -κοινώς παγωτατζίδικο- στην καρδιά του Μιλάνου!

Ο Σαρλ θα έχει για συνέταιρους στο νέο του εγχείρημα τον μάνατζερ του, Νικολά Τοντ, καθώς και τους Φεντερίκο Γκρομ και Γκίντο Μαρτινέτι. Οι δύο τελευταίοι είναι οι ιδρυτές της φημισμένης αλυσίδας παγωταζίδικων, Grom. Τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος αναμένονται μέχρι το τέλος Απριλίου.

Advertisement
Advertisement

Ο Λεκλέρ είναι λάτρης του καλού παγωτού. «Ως επαγγελματίας αθλητής οφείλω να διατρέφομαι υγιεινά, και να ασκούμαι καθημερινά. Ωστόσο αυτό δεν με εμποδίζει από το να απολαμβάνω κάποιες φορές και ορισμένα φαγητά που αγαπώ. Ιδίως ένα συγκεκριμένο» δήλωσε ο Σαρλ αναφερόμενος στο παγωτό.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να διαλέξει καλύτερο μέρος για το νέο του κατάστημα ο Μονεγάσκος. Οι Ιταλοί είναι φανατικοί με το παγωτό τους και αυτό είναι διάσημο παγκοσμίως. Λεπτομέρειες για την τζελατερία LEC θα ανακοινωθούν στις 11 Απριλίου, στην Salone di Mobile του Μιλάνου. Μέχρι τότε, υπομονή και εάν στο προσεχές μέλλον ο δρόμος σας φέρει από το Μιλάνο περάστε να δοκιμάσετε και τα… παγωτά του Σαρλ! Μπορεί να συναντήσετε και τον Κίμι εκεί, άλλωστε…