Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Sir Lewis Hamilton επέστρεψε και έστειλε το δικό του μήνυμα

Ελλάδα 17:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Sir Lewis Hamilton επέστρεψε και έστειλε το δικό του μήνυμα

FORMULA 1

Ο Sir Lewis Hamilton επέστρεψε και έστειλε το δικό του μήνυμα

FORMULA 1

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 έσπασε επιτέλους τη σιωπή του, αφού παρέμεινε σιωπηλός από τότε που έχασε τον τίτλο από τον Max Verstappen σε μια αμφιλεγόμενη διαμάχη τον Δεκέμβριο.

Advertisement
Advertisement

Ο Sir Hamilton εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – σχεδόν δύο μήνες μετά την απώλεια του τίτλου στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι.

 

Ο star της Mercedes δημοσίευσε μια φωτογραφία του να στέκεται μπροστά στο Grand Canyon, χαμογελώντας στην κάμερα. «Έφυγα. Τώρα επέστρεψα!» έγραψε ο Hamilton ως λεζάντα, αναφερόμενος στους σχεδόν δύο μήνες που έχουν περάσει από τότε που σχολίασε όσα συνέβησαν στο Άμπου Ντάμπι.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως αυτή του η δήλωση είναι η ένδειξη πως ο Hamilton θα επιστρέψει στα Grand Prix της F1 για να παλέψει για τον όγδοο τίτλο του. Κάποιοι οι πιο παρατηρητικοί σχολίασαν πως ο πέτρινος πύργος αριστερά της φωτογραφίας έχει 8 στρώματα, κάτι που δείχνει πως ο Sir της F1 θα επιστρέψει πιο δυνατός.

O επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει ήδη υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι, το οποίο ξεκίνησε από τον Ιανουάριο του 2022. Ο ίδιος είχε πει τον Σεπτέμβριο ότι είχε σκεφτεί να αποσυρθεί: «Υπάρχουν και άλλα πράγματα που θα ήθελα να κάνω, κανονικά πράγματα που θέλω να κάνω», ενώ επανέλαβε πόσο τυχερό εξακολουθεί να θεωρεί τον εαυτό του, που οδηγεί κάθε εβδομάδα και σε ένα διαφορετικό μέρος του κόσμου. «Αν αρχίσω να γίνομαι πιο αργός, δεν θέλω να με πιέσουν, τότε ξέρω ότι πρέπει να σταματήσω» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη του.

Η επιστροφή έγινε τώρα περιμένουμε και τις πρώτες δηλώσεις του για να δούμε τι πραγματικά σκέφτεται ο Sir Hamilton

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Sir Lewis Hamilton: Σχεδιάζει καριέρα στο Hollywood;
Τα κακά παιδιά της Formula 1
F1 2022: 5+1 λόγοι για να μην χάσεις κανένα αγώνα!