Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

F2: Τρομακτικό ατύχημα στο Silverstone! (+video)

Ελλάδα 22:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F2: Τρομακτικό ατύχημα στο Silverstone! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

F2: Τρομακτικό ατύχημα στο Silverstone! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ένα τρομακτικό ατύχημα ανάμεσα στους Dennis Hauger και Roy Nissany είχαμε κατά τον αγώνα της F2 στο Silverstone. Ευτυχώς χωρίς συνέπειες για τους δύο εμπλεκόμενους.

Advertisement
Advertisement

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν συμπληρωθεί ο πρώτος γύρος του feature race της F2 στα πλαίσια του Βρετανικού Grand Prix. Καθώς τα μονοθέσια έβγαιναν από την Stowe ο Dennis Hauger επιχείρησε να πάρει την εσωτερική από τον Roy Nissany πριν το φρενάρισμα για την Club.

Όμως, ο Nissany τον εκτόπισε επικίνδυνα, στέλνοντάς τον εκτός πίστας. Ο Hauger προσπάθησε να επιβραδύνει, μπλοκάροντας και τους τέσσερεις τροχούς όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο του περιστατικού. Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει το αυτοκίνητό του.

Advertisement
Advertisement

Έτσι, ο Νορβηγός απογειώθηκε από το υπερυψωμένο κερμπ και πήγε συστημένος πάνω στο μονοθέσιο του Nissany με τον οποίον είχε την επαφή μόλις πριν λίγες στιγμές. Η πρόσκρουση δεν ήταν μόνο σφοδρή αλλά και σε πολύ επικίνδυνο σημείο. Το αυτοκίνητο του Hauger βρήκε στο Halo του Nissany το οποίο παρέμεινε ανέπαφο!

Είναι βέβαιο ότι το Halo έσωσε την ζωή του Nissany. Πριν λίγα χρόνια το συγκεκριμένο ατύχημα θα μπορούσε να έχει τραγικές συνέπειες. Ευτυχώς η μόνη συνέπεια για τους δύο οδηγούς σήμερα ήταν η πρόωρη ολοκλήρωση του αγώνα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε
WRC 2022 Ράλι Σαφάρι: Ο Rovanpera μπροστά
Formula E: Ο Mortara πήρε το e-prix του Marrakesh!