Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Sir Lewis Hamilton: Σχεδιάζει καριέρα στο Hollywood;

Ελλάδα 0:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Sir Lewis Hamilton: Σχεδιάζει καριέρα στο Hollywood;

FORMULA 1

Sir Lewis Hamilton: Σχεδιάζει καριέρα στο Hollywood;

FORMULA 1

Σε συνέντευξη του, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 Jacques Villeneuve, έβαλε μία νέα διαφορετική παράμετρο, για το μέλλον του Sir Hamilton.

Advertisement
Advertisement

«Το μέλλον του μπορεί να είναι στο Hollywood, αλλά για την ώρα ο Sir Lewis Hamilton κρατά μυστικό το μέλλον του στην F1 επειδή σχεδιάζει καριέρα στις ΗΠΑ», λέει ο Jacques Villeneuve.

Μπορεί να τον είδαν και να φωτογραφήθηκαν μαζί του στο Λος Άντζελες, όμως ο Sir Lewis Hamilton, έχει ακόμη κλειστούς τους λογαριασμούς του στα social media. Τέλος υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει στα Grand Prix της F1, από τότε που (θεωρητικά) του έκλεψαν τον όγδοο παγκόσμιο τίτλο στον τελευταίο αγώνα της περασμένης σεζόν.

Όσο για τα οικονομικά του, ο οδηγός της Mercedes, είχε πολλά κέρδη και εκτός αγώνων. Ο Βρετανός είχε τεράστια επιτυχία με επενδύσεις και μια συνεργασία με τον γίγαντα της μόδας Tommy Hilfiger και μία start up εταιρία διανομών, ενώ γράφει και ηχογραφεί τη δική του μουσική. Μάλιστα εμφανίστηκε στο τραγούδι «Pipe» του 2018 της Christina Aguilera.

Advertisement
Advertisement

Ως αποτέλεσμα, ο Καναδός Villeneuve, 50 ετών, πιστεύει ότι ο Χάμιλτον μπορεί να κρατά τις επιλογές του ανοιχτές και δήλωσε στην La Gazzetta dello Sport: «Ερμηνεύω τη σιωπή του Hamilton σαν να θέλει να πάρει κάποια απόσταση από τον αρχηγό της Mercedes, Toto Wolff. O Hamilton έδειξε ότι, μπορείς να χάσεις με στυλ, ενώ ο Toto συμπεριφερόταν σαν κάποιος που παίζει Monopoly. Τη στιγμή που χάνει, εξοργίζεται. Κάνοντας αυτό, ο Wolff κατέστρεψε την εικόνα του, κατά τη γνώμη μου. Ο Lewis είναι ευαίσθητος σε αυτό γιατί σκέφτεται το μέλλον του στην Αμερική, ίσως και στο Hollywood».

Παρά τη φιλοδοξία του να πετύχει μακριά από την πίστα, ο Villeneuve λέει ότι η επιστροφή του Βρετανού θα εξαρτηθεί από το πόσο καλό είναι το αυτοκίνητο, που θα φτιάξει η Mercedes. «Ο Lewis είναι επίσης λίγο κουρασμένος, πέρασε κάποιες εύκολες σεζόν και πραγματικά δεν θέλει να έχει άλλη μια χρονιά όπως η περυσινή. Πίστευε ότι θα μπορούσε εύκολα να φέρει τον όγδοο τίτλο ρεκόρ και αυτό δεν συνέβη. Είναι σαν να έχεις ένα διαμάντι στα χέρια σου και μετά ξαφνικά να στο κλέβουν».

Advertisement

Από την άλλη πλευρά, ο Διευθύνων Σύμβουλος της McLaren, Zak Brown, δήλωσε πρόσφατα στο site «RACER» ότι είναι σίγουρος ότι ο Hamilton θα παραμείνει στην F1.

Advertisement

«Νομίζω ότι θα επιστρέψει» δήλωσε ο Brown και πρόσθεσε: «Είναι οδηγός αγώνων και είναι στην κορυφή. Είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ θυμωμένος, αλλά νομίζω ότι οι οδηγοί αγώνων αυτοκινήτων θέλουν να αγωνίζονται. Είναι μαχητής, και θα θέλει να επιστρέψει και να προσπαθήσει να κερδίσει ένα όγδοο πρωτάθλημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Villeneuve: «Ντροπή ο Ocon»
Λάθος οδηγός τιμωρήθηκε στον Καναδά σύμφωνα με τον Villeneuve
Formula 1- Sir Lewis Hamilton: Ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι αντικαταστάτες του

Advertisement