Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Νωρίτερα στην πίστα η νέα Toro Rosso

Ελλάδα 13:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νωρίτερα στην πίστα η νέα Toro Rosso

FORMULA 1

Νωρίτερα στην πίστα η νέα Toro Rosso

FORMULA 1

Μπορεί οι πρώτες δοκιμές εξέλιξης του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2018 να αρχίζουν στις 26 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, μπορεί η Scuderia Toro Rosso να σκοπεύει να παρουσιάσει το νέο μονοθέσιό της το απόγευμα που θα προηγηθεί όμως η STR13 θα πατήσει γκάζι νωρίτερα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η ιταλική ομάδα σκοπεύει να πραγματοποιήσει μερικές μέρες νωρίτερα την ημέρα κινηματογράφησης του καινούριου της «όπλου», με το οποίο φιλοδοξεί να βρεθεί ακόμα ψηλότερα στην κατάταξη. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.

Αυτή θα λάβει χώρα κοντά στην έδρα της, την Φαένζα. Συγκεκριμένα, στην πίστα του Μιζάνο στην Ιταλία. Πίσω από το τιμόνι θα βρεθούν οι επίσημοι οδηγοί της Scuderia Toro Rosso, Pierry Gasly και Brendon Hartley. Όμως όπως ορίζουν οι κανονισμοί, δεν θα μπορούν να καλύψουν περισσότερα από 100 χιλιόμετρα κι αυτά, με demo ελαστικά.

Advertisement
Advertisement

H ιταλική ομάδα άλλαξε φέτος σελίδα σε ότι αφορά στο συνεργάτη της στον τομέα παροχής υβριδικών μηχανών, καθώς πλέον αποτελεί τον αποκλειστικό πελάτη της Honda, η συνεργασία της οποίας με τη McLaren ολοκληρώθηκε πρόωρα και άδοξα.

Αναλυτικά το έως τώρα πρόγραμμα παρουσιάσεων των μονοθεσίων του 2018:

Ομάδα Μονοθέσιο Ημερομηνία
Ferrari ; 22/2 Online
Mercedes W09 22/2 Σίλβερστοουν
McLaren MCL33 23/2 Βαρκελώνη;
Toro Rosso STR13 25/2 Βαρκελώνη