Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Leclerc: Δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις με την Mercedes

Ελλάδα 10:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Leclerc: Δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις με την Mercedes

FORMULA 1

Leclerc: Δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις με την Mercedes

FORMULA 1

Ο Charles Leclerc σχολίασε τις φήμες που τον θέλουν να μεταπηδά στην Mercedes σε περίπτωση που η Scuderia δεν καταφέρει να του παράσχει εξοπλισμό ικανό για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Advertisement
Advertisement

Κατά την προηγούμενη σεζόν, ο Μονεγάσκος ήταν ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Ferrari. Κατάφερε να κερδίσει τρεις φορές για λογαριασμό της ενώ κατέκτησε και 9 poles.

Ωστόσο η συνολική απόδοση του μονοθέσιου -όπως και της ομάδας- δεν ήταν αρκετή ώστε ο Leclerc να παραμείνει μέχρι τέλους στο κυνήγι του τίτλου. Απομένουν δύο χρόνια στο παρόν συμβόλαιο που έχει ο Charles με την Scuderia. Και πολλοί αναρωτιούνται ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του σε περίπτωση που δεν έρθει ο πολυπόθητος τίτλος με την Ferrari.

Advertisement
Advertisement

Ο ίδιος ο Leclerc, όμως, έσπευσε να καθησυχάσει τους tifosi. «Ξέρω ότι ανησυχείτε μήπως πάω στην Mercedes. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι δεν έχουν υπάρξει καν συζητήσεις» δήλωσε στην ιταλική QN. «Αισθάνομαι καλά στην Ferrari. Νιώθω τον ενθουσιασμό των ανθρώπων. Και η ιδέα του να κερδίζω με την Ferrari με εμπνέει» συμπλήρωσε ο Μονεγάσκος.

Ο Leclerc υπογράμμισε ότι για την ώρα το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η επερχόμενη σεζόν της Formula 1 και όχι τα συμβόλαια. «Σε ότι αφορά την ανανέωσή μου με την Ferrari υπάρχει ακόμη χρόνος. Τουλάχιστον δύο χρόνια. Όταν οι συζητήσεις αρχίσουν θα το μάθετε».

Advertisement

Τέλος, ο Charles δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον τρόπο που κινείται μέχρι στιγμής ο νέος επικεφαλής της Ferrari, Fred Vasseur. «Έχω εντυπωσιαστεί από το πώς έχει συστηθεί στην ομάδα μέχρι στιγμής. Μέσα σε λίγες ημέρες έχει καταλάβει ακριβώς το πώς λειτουργεί η Ferrari. Μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε όλοι να αποδώσουν στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Domenicali: Αποχώρηση της F1 από χώρες που δεν σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα
Ferrari SF-23: Μπορεί να φέρει την Scuderia στην κορυφή; (+video)
Gilles εναντίον Didier (+video)

Advertisement