Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Κούλθαρντ: Γιατί ο Χάμιλτον χρειάζεται σωματοφύλακα;

Ελλάδα 18:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κούλθαρντ: Γιατί ο Χάμιλτον χρειάζεται σωματοφύλακα;

FORMULA 1

Κούλθαρντ: Γιατί ο Χάμιλτον χρειάζεται σωματοφύλακα;

FORMULA 1

Ο Ντέιβιντ Κούλθαρντ αναρωτήθηκε για το κατά πόσον είναι απαραίτητο στον Λιούις Χάμιλτον να συνοδεύεται από σωματοφύλακα ακόμη και εντός του paddock της F1.

Advertisement
Advertisement

Πριν το ολλανδικό GP ο Σκωτσέζος πρώη οδηγός της F1 συζητούσε με τον Έντι Τζόρνταν στο podcast Formula for Success. Κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε στη νέα γενιά οδηγών.

Ο Κούλθαρντ παρατήρησε ότι οδηγοί όπως ο Φερστάπεν, ο Νόρις και ο Ράσελ αντιμετωπίζουν τους ρόλους τους πολύ πιο χαλαρά. Είναι, μάλιστα, καλοί φίλοι και συχνά ταξιδεύουν μαζί από πίστα σε πίστα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Εντούτοις, ο Χάμιλτον, σύμφωνα πάντα με τον Κούλθαρντ, δεν ασπάζεται αυτόν τον τρόπο ζωής. Ο Βρετανός έχει ένα lifestyle ποπ σταρ που διαφέρει από εκείνο ενός μοντέρνου οδηγού αγώνων.

Advertisement
Advertisement

«Ο Λιούις είναι στην F1 πολύ περισσότερο καιρό από τους υπόλοιπους. Είναι, μάλιστα, ο μόνος οδηγός τον οποίον βλέπω στο paddock να συνοδεύεται και από σωματοφύλακα. Απορώ τι κίνδυνο νομίζει ότι διατρέχει εκεί. Μήπως ότι θα του ζητήσουν αυτόγραφο;» δήλωσε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Κούλθαρντ. «Από την άλλη βλέπεις τους Ράσελ, Νόρις και τους άλλους νέους οδηγούς να είναι πιο χαλαροί και να κάνουν παρέα ακόμη και εκτός πίστας» συμπλήρωσε.

Προς υπεράσπιση του Χάμιλτον, όμως, έσπευσε ο Έντι Τζόρνταν. «Νομίζω ότι ο Λιούις φέρεται διαφορετικά επειδή τα φώτα είναι περισσότερο στραμμένα πάνω του. Είναι το πρόσωπο της F1, ασχέτως του εάν αυτήν την περίοδο ασχολούμαστε περισσότερο με τον Μαξ. Και πάντα αναγνωρίζει την αξία των υπόλοιπων οδηγών. Μόνο με τον Φερνάντο (σ.σ. Αλόνσο) είχε πρόβλημα στο παρελθόν» είπε ο Ιρλανδός.

Advertisement

Ο Κουλθαρντ συμφώνησε στο τελευταίο με τον Τζόρνταν. Παραδέχθηκε, μάλιστα, ότι η κόντρα είχε ξεκινήσει μάλλον από τον Αλόνσο και όχι από τον Χάμιλτον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Μάνσελ βγάζει στο σφυρί μέρος της κληρονομιάς του
F1 GP Ολλανδίας: Ψυχρός εκτελεστής! (+video)
F1 GP Ολλανδίας: Αποκλειστικός νικητής (+video)

Advertisement