Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Σενάρια που θέλουν Χάμιλτον στη Mercedes

Ελλάδα 13:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σενάρια που θέλουν Χάμιλτον στη Mercedes

ΑΓΩΝΕΣ

Σενάρια που θέλουν Χάμιλτον στη Mercedes

ΑΓΩΝΕΣ

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Λούις Χάμιλτον. Όχι χάρη στα αγωνιστικά του επιτεύγματα αλλά τις φήμες σχετικά με το μέλλον του στη φόρμουλα 1, που σύμφωνα με τον Έντι Τζόρνταν, βρίσκεται στη Mercedes AMG! Ο Βρετανός πρώην ιδιοκτήτης της Jordan Grand Prix και νυν σχολιαστής για την αγγλική τηλεόραση, δήλωσε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του, ο Χάμιλτον του οποίου το συμβόλαιο συνεργασίας με τη McLaren ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν που διανύουμε, έχει συμφωνήσει με τη Γερμανική ομάδα για το 2013.

Advertisement
Advertisement

Η πλευρά του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2008 το διέψευσε, το ίδιο και η τωρινή του ομάδα αλλά το σίγουρο είναι πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Στο παρελθόν έχει αποδειχθεί τρανά, πως όπου ακούς πολλές διαψεύσεις στη φόρμουλα 1, συνήθως αυτές αφορούν πραγματικές εξελίξεις!

Πάντως μόνο τυχαία δεν πρέπει να θεωρηθούν όσα «περίεργα» συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό με τον Λούις, όπως το απρεπές λεξιλόγιο ή κατά λάθος παραχώρηση της τηλεμετρίας της McLaren στον ανταγωνισμό μέσω twitter.
[nggallery id=450]
Οι δύο πλευρές καιρό τώρα υποτίθεται πως βρίσκονται σε συζητήσεις για να ανανεώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία, πράγμα που έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά για τα συνήθη δεδομένα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Α λα…. Κριστιάνο Ρονάλντο, λογικά ο Χάμιλτον αναζητά ένα καλύτερο συμβόλαιο και πιέζει με κάθε δυνατό τρόπο. Άλλωστε, με τα σημερινά της αγωνιστικά προβλήματα και το αβέβαιο η αλήθεια είναι μέλλον της στο σπορ, η Mercedes μάλλον δεν αποτελεί και ιδανικό προορισμό για έναν οδηγό που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.

Advertisement
Advertisement