Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Υπόθεση Χόρνερ: Θα παρέμβει η FIA;

Ελλάδα 19:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Υπόθεση Χόρνερ: Θα παρέμβει η FIA;

FORMULA 1

Υπόθεση Χόρνερ: Θα παρέμβει η FIA;

FORMULA 1

Σύμφωνα με το BBC η κατήγορος του Χόρνερ έχει εφεσιβάλει την θέση της σε διαθεσιμότητα ενώ παράλληλα έχει κάνει επίσημη καταγγελία και στην FIA!

Advertisement
Advertisement

Πριν μία εβδομάδα περίπου γράφαμε ότι το ζήτημα Χόρνερ απέχει ακόμη πολύ από την οριστική επίλυσή του. Και τα νέα από τα βρετανικά ΜΜΕ μας επιβεβαιώνουν.

Έπειτα από την αθωωτική για τον επικεφαλής της Red Bull Racing απόφαση, η κατήγορός του είχε στην διάθεσή της 5 ημέρες για την κατάθεση ένστασης. Σύμφωνα με το BBC η πρώην εργαζόμενη της RBR έκανε χρήση του δικαιώματός της αυτού και προτίθεται να συνεχίσει τον αγώνα της εναντίον του Χόρνερ.

Ωστόσο το πράγμα δεν σταματάει εδώ. Η κατήγορος του Χόρνερ τον έχει καταγγείλει και στην επιτροπή δεοντολογίας της FIA. Σύμφωνα με το BBC, μάλιστα, αυτή είναι η τρίτη καταγγελία της, μέσα σε διάστημα μερικών εβδομάδων.

Advertisement
Advertisement

Η παγκόσμια ομοσπονδία δεν είχε αναμιχθεί μέχρι στιγμής στην υπόθεση. Τουλάχιστον όχι δημόσια. Εξάλλου ο πρόεδρός της, Μοχάμεντ μπεν Σουλαγιέμ έχει κι εκείνος τις δικές του σκοτούρες καθώς βρίσκεται επίσης υπό διερεύνηση από την ίδια επιτροπή της FIA.

Η FIA θα πρέπει τώρα με κάποιον τρόπο να διευθετήσει το ζήτημα Χόρνερ. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η κατήγορος του Χόρνερ σκοπεύει να δημοσιοποιήσει στοιχεία της υπόθεσης σε περίπτωση που αγνοηθεί η καταγγελία της για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Ο Χόρνερ έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι είναι αθώος ενώ στην Τζέντα ζήτησε να μπει ένα τέλος στην υπόθεση από τα ΜΜΕ. Ωστόσο η τελευταία αυτή εξέλιξη μόνο αυτό δεν βοηθάει. Εν αναμονή του επόμενου επεισοδίου, λοιπόν.

Advertisement