Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η Red Bull «κλείδωσε» τον Verstappen μέχρι το 2028

Ελλάδα 23:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Red Bull «κλείδωσε» τον Verstappen μέχρι το 2028

FORMULA 1

Η Red Bull «κλείδωσε» τον Verstappen μέχρι το 2028

FORMULA 1

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 για το 2021 υπέγραψε μακροπρόθεσμη επέκταση συμβολαίου που θα κρατήσει τον 24χρονο Ολλανδό οδηγό αποκλειστικά  στην Oracle Red Bull Racing Team μέχρι το τέλος του 2028.

Advertisement
Advertisement

Για τη νέα πενταετή συμφωνία του, ο Max Verstappen είπε: «Μου αρέσει πραγματικά να είμαι μέλος της Oracle Red Bull Racing Team, οπότε η επιλογή να παραμείνω έως τη σεζόν του 2028 ήταν μια εύκολη απόφαση. Λατρεύω αυτή την ομάδα και η περσινή χρονιά ήταν απλά απίστευτη, ο στόχος μας από τότε που ήμασταν μαζί το 2016 ήταν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το κάναμε αυτό. Οπότε τώρα θα πρέπει να μείνουμε το νούμερο ένα και στη συνέχεια».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Oracle Red Bull Racing και επικεφαλής της ομάδας, Christian Horner, πρόσθεσε: «Η συνύπαρξη του Max με την Oracle Red Bull Racing μέχρι το τέλος του 2028 είναι μια πραγματική δήλωση των προθέσεων μας. Η άμεση προτεραιότητα μας είναι να διατηρήσουμε τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του Max, αλλά αυτή η συμφωνία δείχνει επίσης ότι είναι μέρος του μακροπρόθεσμου σχεδιασμού μας. Με το τμήμα Red Bull Powertrains να εργάζεται πάνω στους νέους κινητήρες για το 2026, θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι έχουμε τον καλύτερο οδηγό στο grid για το νέο μας μονοθέσιο».

Η νέα πενταετής επέκταση ισχύει μέχρι το τέλος του 2028 και αποτελεί επέκταση της αρχικής συμφωνίας που ήδη κάλυπτε και τη σεζόν του 2023.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Τέλος το Grand Prix της Ρωσίας
Fernando Alonso: Είναι η Ferrari η ταχύτερη;
Νέο συμβόλαιο Verstappen-Red Bull που ζαλίζει