Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Hamilton: Θέλει να συμμετέχει στην εξαγορά της Chelsea!

Ελλάδα 0:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Hamilton: Θέλει να συμμετέχει στην εξαγορά της Chelsea!

FORMULA 1

Hamilton: Θέλει να συμμετέχει στην εξαγορά της Chelsea!

FORMULA 1

Έντονη είναι η φημολογία που θέλει τον Lewis Hamilton να έχει ενταχθεί σε ομάδα επενδυτών με στόχο την εξαγορά της Chelsea! Στην ομάδα αυτή φαίνεται πως συμμετέχει και η Serena Williams. Η τιμή της λονδρέζικης ομάδας υπολογίζεται στις 2,5 δισεκατομμύρια λίρες.

Advertisement
Advertisement

Ο Lewis φαίνεται ότι είναι διατεθειμένος να συμβάλλει οικονομικά στην προσφορά που θα κάνει το consortium του Martin Broughton, προέδρου της British Airways. Ακριβή ποσά δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα. Οι φήμες θέλουν, όμως, τον Hamilton και την Williams να συμμετέχουν με 10 εκατομμύρια λίρες έκαστος.

Τα ποσά που ακούγονται για Hamilton και Williams μπορεί να φαντάζουν μικρά σε σχέση με την αστρονομική τιμή πώλησης. Ωστόσο, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη πώς οι επενδυτικές, αυτές, ομάδες είναι συνήθως πολυπληθείς με έναν ή δύο επενδυτές να καταβάλλουν το μεγαλύτερο μέρος του ποσού.

Advertisement
Advertisement

Η επενδυτική ομάδα στην οποίαν συμμετέχει ο Hamilton δεν είναι η μοναδική που έχει ενδιαφερθεί για την Chelsea. Το Βρετανικό κλαμπ “πολιορκείται” από πολλούς υποψήφιους αγοραστές. Οι επικεφαλής των περισσότερων ομάδων προέρχονται από τις ΗΠΑ. Σε αυτούς συγκαταλέγονται πολλοί ιδιοκτήτες ομάδων του NFL αλλά και του MLB.

Η αγγλική ομάδα είχε βγει “στο σφυρί” από τον μέχρι πρότινος  ιδιοκτήτη της, τον Ρώσο μεγιστάνα Roman Abramovich. Ο λόγος ήταν οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί από την Δύση σε Ρώσους υπηκόους λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Advertisement

Ο Lewis Hamilton δεν έχει σχολιάσει ακόμη τα δημοσιεύματα. Αναμένεται, όμως, να ερωτηθεί για το θέμα κατά τη διάρκεια του επικείμενου Grand Prix στην Imola.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Lewis Hamilton αλλάζει όνομα!
Hamilton: Προσπαθώ να συσπειρώσω την ομάδα!
Sainz: Στην Ferrari μέχρι και το 2024!

Advertisement