Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H McLaren πήρε μέτρα για τον κορωνοϊό!

Ελλάδα 17:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H McLaren πήρε μέτρα για τον κορωνοϊό!

FORMULA 1

H McLaren πήρε μέτρα για τον κορωνοϊό!

FORMULA 1

Μπορεί το Grand Prix Κίνας να ματαιώθηκε λόγω του κορωνοϊού αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό αντίκτυπο του στον μαγικό κόσμο της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

Η έναρξη των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης βρήκε όλες τις ομάδες να σηκώνουν μανίκια στην πίστα της Βαρκελώνης, όμως μία εξ αυτών σήκωσε… ρολά σε όσους είχαν βρεθεί στην ασιατική χώρα τις προηγούμενες 14 ημέρες!

Συγκεκριμένα, η McLaren απαγόρεψε την είσοδο στο χώρο φιλοξενίας που έχει στα paddock σε όσους επισκέφτηκαν την Κίνα από τις 5 Φεβρουαρίου και μετά. Και είναι η μοναδική ομάδα που προχώρησε σε αυτή την απαγόρευση.

Εκπρόσωπος της ιστορικής ομάδας μίλησε σχετικά στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters: «Το McLaren Group έχει εκδώσει οδηγία σχετικά με τους περιορισμούς που θεωρούμε απαραίτητους για να διασφαλίσουμε την υγεία του προσωπικού και των πελατών μας αλλά και για να προστατεύσουμε τις λειτουργίες μας. Ανάμεσα στα μέτρα είναι η προληπτική απαγόρευση σε κτίριο ή εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί ο όμιλός μας, σε όποιον ταξίδεψε από την Κίνα εντός 14 ημερών. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά την κατάσταση και θα αλλάξουμε την πολιτική μας αν αλλάξουν τα δεδομένα».

Διαβάστε επίσης:
Επίσημο: Αναβλήθηκε το Grand Prix Κίνας
Αποκάλυψη για τη Red Bull RB16
Αυτή είναι η νέα Ferrari SF1000 (video)