Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αποκάλυψη για τη Red Bull RB16

Ελλάδα 15:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για τη Red Bull RB16

FORMULA 1

Αποκάλυψη για τη Red Bull RB16

FORMULA 1

Μετά τη Scuderia Ferrari, η Red Bull Racing έγινε η δεύτερη ομάδα της Formula 1 που παρουσίασε το μονοθέσιό της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2020.

Advertisement
Advertisement

Μόνο που αυτή τη φορά δεν είχαμε φαντασμαγορικό event, φιοριτούρες και dolce vita αλλά απλή αποκάλυψη online μέσω δημοσίευσης των φωτογραφιών του νέου «ταύρου».

Το κωδικό της όνομα είναι RB16, αποτελεί το νέο τέκνο της σχεδιαστικής ομάδας του Adrian Newey, θα παίρνει και φέτος ώθηση από υβριδικές μηχανές της Honda και πίσω από το τιμόνι θα παραμείνουν οι Max Verstappen και Alex Albon.

Αυτή τη φορά, το μονοθέσιο που λίγο αργότερα έκανε shakedown στην πίστα του Σίλβερστον στην Αγγλία, δεν ήταν… καμουφλαρισμένο όπως είχε συμβεί με τα ιδιαίτερα «ντυσίματα» των προγόνων του.

Advertisement
Advertisement

Με τα παραδοσιακά χρώματα λοιπόν και το σήμα της Aston Martin να παραμένει, για τελευταία ως γνωστόν χρονιά καθώς από του χρόνου θα μετονομαστεί ως Aston Martin η Racing Point.

Θυμίζουμε πως η αυστριακή ομάδα ήταν τρίτη στην τελική βαθμολογία κατασκευαστών του 2019, με τον Max Verstappen να κατακτά ισάριθμες νίκες και να είναι τρίτος στην κατάταξη των οδηγών.